Menu
RSS
fmcd lavila

Torna la Música als Balcons del Barri Antic de Cambrils

  • Publicat a Agenda

Arriba la cinquena edició de Música al Balcons a Cambrils. Els joves músics cambrilencs tindran un cop més un escenari immillorable per mostrar el seu talent aquest divendres 12 de maig, a partir de les 18:30 hores. Els  alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tocaran des de diferents balcons del Barri Antic mentre alumnes del Centre de Dansa Cambrils ofereixen coreografies a peu de carrer. 

Llegir més ...

Este sábado, jornada popular para limpiar el Camí de Ronda

  • Publicat a Salou

Este sábado día 13 de mayo Salou se suma a la European Clean Up Day, que se enmarca dentro de la Semana Europea de la prevención de residuos. Desde la concejalía de Medio Ambiente del Ayuntamiento, se ha programando un taller gratuito en el Camí de Ronda, de 9 a 14 horas, con el fin de limpiar este entorno natural de Cap Salou.

Llegir més ...

Vuelven las acrobacias aéreas de los pilotos de Repsol

  • Publicat a Esports

Los pilotos de Repsol vuelven esta primavera a Tarragona. La exhibición aérea del equipo Bravo3 llegará por quinto año el próximo 29 de abril, a partir de las 12.30 horas, con un espectáculo para los sentidos que se podrá seguir desde todo el litoral de la ciudad de Tarragona.

Llegir més ...

‘Dani Mateo Desencadenado’ arriba al TAS

  • Publicat a Agenda

Aquest divendres, el Teatre Auditori de Salou acollirà 'Dani Mateo Desencadenado', un sorprenent espectacle ple d’humor per a tots els públics. El popular humorista Dani Mateo torna als escenaris amb un monòleg en el qual repassa els seus 10 anys en el món de l’humor.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web