Menu
RSS

banner ILCD 4

Ben Poole tanca la seva gira estatal divendres a la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

  • Publicat a Agenda

El guitarrista britànic de blues Ben Poole, liderant la seva pròpia banda Ben Poole Band, tanca aquest divendres al vespre la seva llarga gira estatal amb un concert a La Boheme de Cambrils a les 23.00h dins la programació de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils que organitza Cambrils la mar de jazz. Les entrades anticipades pel concert es poden adquirir a la web entradium.com i a taquilla valdran 10 euros.

Llegir més ...

Salou acull una nova edició del Salou Shopping Festival

  • Publicat a Agenda

El proper dijous dia 13 de setembre la capital de la Costa Daurada, acollirà una nova edició del Salou Shopping Festival que s’allargarà fins el proper dia 22 de setembre. Així mateix, dels dies 13 al 16 de setembre tindrà lloc el Nomad Festival Salou al passeig Jaume I, tot un espectacle gastronòmic amb Food Trucks, musica i ple d’activitats i animació per a totes les edats.

Llegir més ...

Torna a Salou la festa medieval del rei Jaume I

  • Publicat a Agenda

Del 30 d'agost al 2 de setembre, la capital de la Costa Daurada rememora la sortida des de Salou del monarca Jaume I cap a la conquesta de Mallorca ara fa ja 789 anys, centrada als carrers del nucli antic i que engloba des d’activitats culturals, a comerç i promoció, i d’altres elements dinamitzadors. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web