Menu
RSS

banner ILCD 4

Les fotografies de la Festa Major omplen el passadís del TAS

  • Publicat a Agenda

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha penjat un any mes les obres presentades en la desena edició del concurs de fotografia de la Festa Major 2018 que recull una trentena de treballs que capten moments de la festa. Les temàtiques i les tècniques de la molt diverses. L’exposició es pot  visitar fins el proper 8 de març al passadís del TAS.

Llegir més ...

Engega una primavera d’estils heterogenis a l’Auditori Josep Carreras

  • Publicat a Cultura

L’Auditori Josep Carreras vol fer aquesta primavera un pas més en el seu objectiu d’obrir-se a nous públics. La programació de la nova temporada manté la seva aposta per formacions locals i per una gran varietat d’estils, amb cabuda per la música de cambra, les orquestres simfòniques i la lírica, però també per sons més contemporanis com el jazz, el blues o el gospel.

Llegir més ...

La mar protagonitza el programa d’hivern de l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils

  • Publicat a Agenda

La mar, tractada des de diferents vessants, és una constant en les activitats del segon trimestre del curs 2017-2018 del Campus Extens de la URV a Cambrils, coordinat des del Museu d’Història de Cambrils. La programació està formada per vuit activitats fins a Setmana Santa, totes elles de caràcter gratuït, al voltant de l’art, l’etnologia, la gastronomia, la literatura, l’enginyeria naval o la prehistòria.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web