Menu
RSS

banner ILCD 4

La tercera cursa solidària Sosciathlon arriba diumenge a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

La tercera edició de la cursa 100% solidària Sosciathlon arriba a Cambrils aquest diumenge, 8 d’octubre, per recollir diners per la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Noèlia (nens amb distròfia muscular congènita).


Tot el que es recapti, ja sigui dels participants, de les donacions on-line i de les donacions del mateix dia de les curses populars, serà destinat íntegrament a les dues entitats escollides. L’esdeveniment està organitzat per l’associació solidària esportiva Sosciathlon i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

La Sosciathlon no és una triatló ja que els participants hauran escollir només una de les tres modalitats esportives: córrer, nedar en aigües obertes o pedalejar en BTT. Per adaptar-se al màxim a tots els perfils, hi
haurà recorreguts de diferents i fins i tot curses específiques infantils en el cas de la natació i la cursa a peu.

Programa
Natació:

- 9.30h cursa natació 4km (de Vilafortuny al Nàutic)
- 10.00h cursa natació 2km (del Cavet al Nàutic)
- 11.00h cursa natació 400m (nens/espigó costa club Nàutic)

Bicicleta:

- 9.30h cursa bicicleta 10km i 20k (sortida Parc del Pescador - vial de cavet, tipus bicicletada)

Cursa a Peu:

- 11.00h cursa a peu 5km i 10km (Sortida: Passeig Palmeres direcció Horta Sta. Maria)
- 12.00h cursa a peu 500m (nens/es, davant Passeig Palmeres)

Paral·lelament a les curses, que no seran competitives, hi haurà activitats durant tot el matí pels esportistes, els acompanyants i tothom que es vulgui acostar al passeig de les Palmeres. El programa inclourà, entre altres, actuacions geganteres, una sortida de Harley Davidson, l’autobús del Banc de Sang i Teixits, les paradetes de les entitats solidàries i activitats pels més petits.

En paral·lel, l’associació segueix recollint taps de plàstic per la Fundació Noelia i mòbils i tablets en desús per l’Aliança espanyola de famílies de von Hippel – Lindau.

Llegir més ...

La gira #SwitchTour llega a Cambrils

  • Publicat a Agenda

La agencia Marketing Land ha diseñado las acciones de demostración de Nintendo Switch en España y Portugal. El enorme tráiler rojo del #SwitchTour aterriza este fin de semana (29, 30 y 31 de julio) en Cambrils, concretamente en el aparcamiento del Ateneu Juvenil, en la esquina de la calle Garbí y el Paseo de Sant Joan Baptista.

Llegir més ...

Las puertas del Castillo se abrirán para la muestra gastronómica TASTVM

  • Publicat a Vila-seca

“Este acto será un punto y aparte para la gastronomía de Vila-seca”. De este modo presentó el chef vilasecano Eduard Xatruch la primera edición de la muestra gastronómica TASTVM que se celebra este fin de semana en los jardines del Castillo. El cocinero, estrella Michelin con su restaurante Disfrutar en Barcelona, será el padrino de lujo para este evento que complementará las degustaciones de vino y tapas con los showcookings en vivo, las catas dirigidas y actuaciones musicales.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web