Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

L’espectacle familiar Milim aterra aquest diumenge a l’Auditori Josep Carreras

L’espectacle familiar Milim aterra aquest diumenge a l’Auditori Josep Carreras

El proper concert a l’Auditori Josep Carreras ens el porta “Divinas”, el proper diumenge 2 d’abril a les 11.30 h. “Milim. Jo de gran vull ser... petita” és un espectacle familiar on la música i la dansa són els principals elements i el vehicle amb què transportar al públic a la participació d’una autèntica exaltació a la vida, a l’alegria i a la infància.

 Els números musicals protagonitzats per Marta Móra, Carla Móra i Marc Torres, neixen de la necessitat de les dues protagonistes de tronar un espai de llibertat i de fantasia que és aquest “Milim”, el món imaginari on resideix la música i on els jocs es converteixen en el refugi i en el salvavides quan l’ esdevenir de la vida els planteja algun obstacle.

La història vol defensar la idea que és necessari preservar en nosaltres l’esperit lúdic, no deixar que el pas dels anys ens resti la capacitat de divertir-nos i gaudir, perquè els problemes arribaran, inevitablement, però si els podem afrontar amb alegria, si podem sumar-hi una mica de música, de fantasia i de diversió, tot serà molt millor.

L’espectacle és gratuït i s’hi pot assistir mitjançant invitació.

Darrera modificació elDivendres, 31 Març 2017 19:33

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web