Menu
RSS
Banner La Vila agenda 1

banner ILCD 4

Les faules seran les protagonistes en el proper concert del Cor Sant Esteve a l’Auditori Josep Carreras

Les faules seran les protagonistes en el proper concert  del Cor Sant Esteve a l’Auditori Josep Carreras

El divendres 5 de maig a les 21.30 h l’Auditori Josep Carreras s’omplirà d’històries on els protagonistes són els animals, amb el concert Fabulae.

El Corb i la Guineu, La Llebre i la Tortuga, El Ratolí de Camp i el Ratolí de ciutat... La faula és un gènere literari molt present en la cultura popular actual. Acompanyats d’un personatge molt especial, encarnat per l’actor Enric Arquimbau, d’un grup instrumental i envoltats amb la música de Xavier Pastrana, el Cor Sant Esteve s’endinsarà dins d’aquest món fantàstic on els animals es comporten com humans.

Els orígens d’aquest gènere es remunten segles enrere. Des de Mesopotàmia, al segle I a. C, passant per l’antiga Grècia, l’Edat Mitjana o la Il·lustració, a França, les faules s’han transmès oralment però també de manera escrita gràcies als reculls i aportacions d’importants autors. Un d’aquests fou Gai Juli Fedre, que al segle I d. C. va recollir en una sèrie de volums tot un seguit de faules tradicionals i també algunes de pròpies. Algunes d’aquestes faules (com al del Corb i la Guineu) han arribat gairebé intactes als nostres dies.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Darrera modificació elDijous, 04 Maig 2017 21:38

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web