Menu
RSS

'De les arrels al cel', proper concert del Cor Scherzo al Carreras

'De les arrels al cel', proper concert  del Cor Scherzo al Carreras

Sota la direcció de Jordi Casas i amb la pianista Jordina Setó, el Cor Scherzo actuarà aquest divendres 2 de juny a les 21.30 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

En el programa que el Cor Scherzo interpretarà posaran de manifest les interrelacions entre la música tradicional i la música anomenada d'autor, palesant com de les arrels de la primera, gràcies al treball d’excel·lents compositors, s'arriba a la sublimació d'unes melodies alhora populars i refinades.

Aquest diàleg entre músiques estarà fonamentat sobre les cançons d'Eduard Toldrà i un suite de cançons tradicionals catalanes expressament dedicada al Cor Scherzo pel gran pianista i compositor Manuel Garcia Morante.

En aquest mateix concert oferiran també dues composicions d'Alejandro Yagüe i de Ramiro Real fetes també per al Cor Scherzo sobre textos diversos.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web