Menu
RSS

banner ILCD 4

'De les arrels al cel', proper concert del Cor Scherzo al Carreras

'De les arrels al cel', proper concert  del Cor Scherzo al Carreras

Sota la direcció de Jordi Casas i amb la pianista Jordina Setó, el Cor Scherzo actuarà aquest divendres 2 de juny a les 21.30 h a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

En el programa que el Cor Scherzo interpretarà posaran de manifest les interrelacions entre la música tradicional i la música anomenada d'autor, palesant com de les arrels de la primera, gràcies al treball d’excel·lents compositors, s'arriba a la sublimació d'unes melodies alhora populars i refinades.

Aquest diàleg entre músiques estarà fonamentat sobre les cançons d'Eduard Toldrà i un suite de cançons tradicionals catalanes expressament dedicada al Cor Scherzo pel gran pianista i compositor Manuel Garcia Morante.

En aquest mateix concert oferiran també dues composicions d'Alejandro Yagüe i de Ramiro Real fetes també per al Cor Scherzo sobre textos diversos.

Les entrades es troben a la venta a través del web www.auditorijosepcarreras.cat. També es poden comprar al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web