Logo
Imprimir aquesta pàgina

Vila-seca celebra els 30 anys de la Diada de la Bicicleta

Vila-seca celebra els 30 anys de la Diada de la Bicicleta

El proper diumenge dia 8 d’octubre tindrà lloc a Vila-seca la 30a Diada de la Bicicleta. La diada coincideix amb el dia que es compleix el 30è aniversari del Club Ciclista de Vila-seca i l'Escola de Ciclisme Municipal (1987-2017).

L'itinerari, que s'iniciarà a dos quarts d'onze des de la pista de l'Estadi Municipal, recorrerà els carrers de Vila-seca en direcció a la Pineda per la carretera, passarà pels carrers de la Pineda, arribarà fins a la seva platja i enfilarà la tornada cap a Vila-seca, on acabarà al punt de partida inicial.

L'esdeveniment, patrocinat per l'Ajuntament de Vila-seca i organitzat per l'Escola de Ciclisme Municipal i pel Club Ciclista de Vila-seca, espera aplegar un any més els 500 participants, els quals rebran diversos obsequis.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia a Vila-seca (pista de l'Estadi Municipal a les 9.30 h) i a la Pineda (davant del parc aquàtic Aquopolis a les 10.30 h) i, voluntàriament, cada participant podrà donar un quilo d'aliments que es lliuraran al Banc d'Aliments de la Creu Roja de Vila-seca.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.