Logo
Imprimir aquesta pàgina

Doble ració de música aquest cap de setmana al Josep Carreras

Doble ració de música aquest cap de setmana al Josep Carreras

Vila-seca viurà un cap de setmana ple de música amb dos concerts que tindran lloc a l’Auditori Josep Carreras en el marc de la programació de la temporada de tardor.

En primer lloc, avui, a les 9 del vespre, tindrà lloc el concert d’Stefano Palatchi, guanyador d’un Latin Grammy i propietari d’una veu elegant i poderosa. Diumenge, serà el torn de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre.

Stefano Palatchi, que ha desenvolupat la seva carrera artística en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seva Barcelona natal fins a la Metropolitan Opera de Nova York, ha consolidat la seva carrera com a cantant d’òpera sobre una admirable vocació teatral, un timbre exquisit i les seves facultats expressives.

Va debutar fa tres dècades al Gran Teatre del Liceu, on ha participat a centenars de representacions. Inquiet, arriscat i sempre amb voluntat d’innovar, durant els últims anys l’artista ha ampliat el seu repertori artístic amb altres estils musicals, entre els quals ha tingut una especial significació el jazz. 

D’altra banda, el diumenge, a les 7 de la tarda, tindrà lloc el concert de l’Orquestra Simfònica de les Terres de l’Ebre (OSTE), dirigida per Jordi Bonilla i amb Ivan Launes com a concertino. 

El projecte de l’OSTE neix d’una iniciativa a càrrec de diversos músics que es proposa com a finalitat crear un espai on reunir intèrprets professionals, estudiants i aficionats dins d’una orquestra simfònica que dona cabuda a la necessitat de Música de les nostres terres; focalitzada en la interpretació del gran repertori, l’orquestra presenta les seccions de corda, vent i percussió completes. 

L’actual producció ara presentada a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca és ja l’onzena que l’OSTE ha dut davant del públic, una incipient trajectòria basada en l’aspiració a portar a terme un treball rigorós que aporta un progrés i una satisfacció a cadascun del músics integrants.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.