Menu
RSS

unnamed

Els bodegons de l’Ismael Nadal el Bekay, a la Torre Vella

Els bodegons de l’Ismael Nadal el Bekay, a la Torre Vella

La Torre Vella de Salou finalitza la temporada d’exposicions d’art contemporani d'aquest 2017 on s’han pogut donar a conèixer molts dels artistes locals de Salou. Aquest divendres, a les 7 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició de l’Ismael Nadal El Bekay, un jove català-marroquí que recentment ha iniciat el seu recorregut per les arts plàstiques.

Encara que la Torre Vella sol acollir artistes consagrats, en alguns casos com aquest dóna un impuls a aquells autors novells que inicien la seva trajectòria en el món artístic. En aquesta exposició, es pot trobar un conjunt d’obres de bodegons on totes tenen un fil connector, la tècnica del collage; i es tracta d’una obra que, encara i ser d’un artista amb un curt recorregut professional, aconsegueix reivindicar el seu nom com artista. A més, compta amb la inspiració del seu millor referent, el seu reconegut pare, Khalid el Bekay.

L’exposició romandrà oberta des del divendres 1 de desembre fins al proper 16 de desembre en horari de dilluns a dissabte, de 18h a 20 hores. Diumenges i festius, tancat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web