Menu
RSS

unnamed

Les fotografies de la Festa Major omplen el passadís del TAS

Les fotografies de la Festa Major omplen el passadís del TAS

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha penjat un any mes les obres presentades en la desena edició del concurs de fotografia de la Festa Major 2018 que recull una trentena de treballs que capten moments de la festa. Les temàtiques i les tècniques de la molt diverses. L’exposició es pot  visitar fins el proper 8 de març al passadís del TAS.

El concurs té una dotació econòmica que es reparteix en dos premis: un primer de 200€ i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV, i un segon premi de 100€ i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV.

Els premis als guanyadors s’entregaran el proper divendres dia 2 de març a les 20 hores en el transcurs de l’acte de presentació del DVD de Festa Major d’Hivern. En aquest acte, es lliurà el ja tradicional DVD a les colles i entitats participants en la festa major, així com els premiats del concurs de fotografia i els tres premis a les disfresses, carrosses i comparses que s’estableixen en la desfilada del Cós Blanc i que avalua un jurat.

Darrera modificació elDimecres, 28 Febrer 2018 16:17

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web