Menu
RSS

unnamed

La moda de fer el 'Vermuting' arriba a Cambrils fins al 3 de juny

La moda de fer el 'Vermuting' arriba a Cambrils fins al 3 de juny

Un total de 18 bars i nou restaurants de Cambrils s’han sumat a la primera edició del ‘Vermuting’, la nova jornada gastronòmica que es celebrarà des del 18 de maig fins al 3 de juny.

Durant aquestes setmanes, els bars participants oferiran als seus clients la possibilitat de fer el vermut, amb unes patates i olives, a un preu unitari de 2.50 euros. A més, nou restauradors de Cambrils han elaborat uns menús especials amb el vermut com a ingredient vertebrador. 

Aquesta nova iniciativa arriba al calendari gastronòmic de Cambrils de la mà del Patronat Municipal de Turisme i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i compta amb el patrocini de la reusenca Vermuts Miró.

En la presentació de les jornades que va tenir lloc ahir a l’Ajuntament, l’alcaldessa, Camí Mendoza, va posar de relleu que aquesta campanya “ha de servir perquè el vermut es converteixi en una crida més perquè la gent visiti el nostre municipi”. En aquest sentit, la regidora de Turisme, Mercè Dalmau, va expressar que “el vermut és una de les begudes més tradicionals a la nostra zona i vam creure que era una bona opció per incorporar al nostre calendari”.

El representant dels restauradors, Àngel Pérez, va assegurar que el Vermuting “neix com una aposta de futur per a nosaltres. És un producte que encaixa molt bé dins de la gastronomia de Cambrils i que viu un bon moment i s’ha convertit en tendència”.

Carles Prats, director general de Vermuts Miró, va comentar que “a Cambrils i Reus sempre ens ha estat molt fàcil associar-nos. Amb el Vermuting sentim que estem fent quelcom a casa nostra”. Prats va parlar del ressorgiment que aquesta beguda ha viscut els darrers anys i va explicar que “el vermut és per prendre d’una forma distesa, no com un refresc. No només sacia la sed, sinó que també té propietats organolèptiques gràcies als botànics que incorpora”.

Coincidint amb les dates del Vermutig s’impulsaran dos concursos a les xarxes socials. Per una banda, a Instagram, dins el perfil ‘VermutingCambrils’, es podran votar els plats “vermuting” que han elaborat els nou restaurants i entre els votants es sortejaran dos dinars per a dues persones als restaurants Antica Roma i  l’Original Experiències Gastronòmiques. A més, el restaurant que obtingui més ‘m’agrada’ per part dels usuaris rebrà un premi de 1.000 euros.

Per altra banda, a Facebook, s’ha convidat als usuaris a penjar les seves fotos dels establiments que visitin durant aquests dies de la ruta amb l’etiqueta #vermutingcambrils i compartint-les amb els seus amics. Les fotos que aconsegueixin més ‘likes’ amb aquest hashtag guanyaran 7 entrades dobles al Museu del Vermut + Ruta del Vermut de Reus ofert per Vermuts Miró. 

Els bars participants al primer Vermuting de Cambrils són la Central, Marro Cafè, Zero Zero, Cachito Sanguchito, A Lanterna, Barabar, Macondo, Giovanni +, Creperia El Gat, Mar del Priorat, Ches Burguer, Amfora, Daniel Salinas, La Cuina d’en Jordi, Duomo, Taller 9, Xivarri, Luz de Faro. 

Els restaurants que han creat menús especials són Antica Roma, Barabar, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic, Duomo, El Pòsit, Lekeitio, l’Original Experiències Gastronòmiques i Xiringuito del Mar.

A més de fer el vermut als bars i terrasses de Cambrils o de degustar les elaboracions dels xefs, durant aquestes dates també es podrà tastar el gelat de Vermut que ha elaborat Antoni Sirvent per a l’ocasió a un preu promocional d’un euro.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web