Menu
RSS

unnamed

Vila-seca enceta el programa d’activitats d'estiu amb més d’un centenar de propostes

Vila-seca enceta el programa d’activitats d'estiu amb més d’un centenar de propostes

Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa de festes d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, un programa elaborat per l'Ajuntament de Vila-seca i el Patronat Municipal de Turisme, amb un ampli i variat ventall d'activitats destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

El programa d’activitats va començar el passat dissabte amb les festes del barri de la Plana i aquesta setmana seguiran amb la Romeria del Rocío i el Liceu a la Fresca, amb l’emissió en semi-directe de l’òpera Manon Lescaut de Puccini. Els actes finalitzaran el dijous 6 de setembre amb l’últim espectacle d’Accions en Poesia, a càrrec d’Alexandre Bona nit i Mireia Mena. Aquest espectacle, de poesia improvisada, combinarà vi, glosa i estrelles.

Entre el centenar d'activitats programades per enguany, destaquen els actes culturals de la Festa Major d’Estiu, els espectacles familiars, el cinema a la fresca, la dansa, la màgia o els concerts de música en viu. Cal destacar també les activitats esportives dirigides a la platja de la Pineda, com ara ioga, zumba, bodycombat o bodybalance, o la celebració del Dia Internacional del Ioga i el Campionat de Bàsquet 3x3.

Podeu consultar el programa de tota la temporada fent clic aquí.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web