Menu
RSS

unnamed

Arriba la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada

Arriba la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada

La música clàssica s’instal·larà per segon any consecutiu a diferents indrets de Salou amb la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou. Aquest certamen ha programat per enguany tres concerts simfònics, el primer d’ells aquest dissabte 14 de juliol amb base a la Font Lluminosa

Els altres dos s’ubicaran a la plaça de les Comunitats Autònomes (5 i 16 d’agost). El Festival també amplia escenaris incorporant nous espais com la Masia Catalana, i que se suma als que ja van veure l’any passat la música clàssica d’aprop com la Torre Vella o l’espigó del Moll (que acolliran els concerts de 22 i 29 de juliol, a més dels de 11 i 19 d’agost).

Cal recordar que el Festival, amb epicentre a Salou va atreure en la passada edició a més de 6.000 persones. La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, assenyalava que entre els objectius del Festival hi ha el de promoure i divulgar la música clàssica a la Costa Daurada, diversificant l’oferta d’oci existent; apropar la formació musical especialitzada a l’àmbit de la interpretació professional i també, associar la Costa Daurada com a referent d’una oferta musical de gran qualitat en clau divulgativa.

Dissabte, l’estrena

El primer concert simfònic serà aquest dissabte 14 de juliol a les 22h a la Font Lluminosa a càrrec de la JOFICAT, la Jove filharmònica catalana sota la batuta del director del Festival Melani Mestre i amb el clarinet d’Igor Znatokov, el saxo de Marçal Montlló i el piano d’Oleg Negrusta.

El proper concert - diumenge, 22 de juliol, a les 20.30h a la Masia Catalana- serà en format més reduït amb un  concert de Cambra: un Quintet Ibèric amb Ivan Jiménez & Melani Mestre 

La resta de concerts programats seran:

NONET FILHARMÒNIC – JOFICAT. Diumenge, 29 de juliol, a les 20.30h a la Torre Vella

CATALAN BRASS PHILHARMONIC QUINTET – JOFICAT

Dissabte, 11 d’agost, a les 20.30h a l’Espigó del Moll

QUINTET FILHARMÒNIC - JOFICAT & MELANI MESTRE

Diumenge, 19 d’agost, a les 20.30h a la Torre Vella

JOVE FILHARMÒNICA CATALANA - JOFICAT

MELANI MESTRE - director

Diumenge, 5 d’agost, a les 22.00 h a la Plaça de les Comunitats Autònomes

JOVE FILHARMÒNICA CATALANA - JOFICAT

MELANI MESTRE – director.

Dijous, 16 d’agost, a les 22.00h a la Plaça de les Comunitats Autònomes

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web