Menu
RSS

unnamed

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, del Carnegie Hall al Josep Carreras

Ala Voronkova i Guerassim Voronkov, del Carnegie Hall al Josep Carreras

El proper dissabte 15 de desembre a les 21.00 h l’Auditori Josep Carreras acollirà la violinista Ala Voronkova i el pianista Guerassim Voronkov, en un concert que porta per nom 'Salut d’amour'. Aquest és un projecte que neix arran de la publicació del disc homònim de la violinista Ala Voronkova i el pianista i director d’orquestra Guerassim Voronkov.

Amb la voluntat de fer arribar la música als espectadors des de la vessant més emocional i personal, han fet una acurada tria de peces de grans compositors romàntics així com petites perles virtuosístiques (amb compositors com Elgar, Kreisler, Grieg, Mendelsshon, Bach, Wieniawski o Ravel) que composen aquest concert de gran bellesa i expressivitat.

Per completar l’experiència, la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, ofereix a l’espectador, a través dels seus comentaris, un fil conductor lúdic i alhora didàctic a través de les peces, els compositors i el seu context.

'Salut d’amour' ha tingut una gran acollida tant de públic com de crítica, i després de recórrer Europa i una exitosa gira pels Estats Units al Carnegie Hall de Nova York i al Recital Hall de Chicago torna a terres catalanes per continuar emocionant i sorprenent al públic.

Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori Josep Carreras des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a la secretaria del Conservatori o al web de l’Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web