Menu
RSS

unnamed

El Cor Scherzo repassa al Josep Carreras la música vocal de l'est d'Europa

El Cor Scherzo repassa al Josep Carreras la música vocal de l'est d'Europa

L’Auditori Josep Carreras de Vila-seca acull aquest divendres 15 de febrer el concert 'Viatjant a l’est' amb les veus femenines del Cor Scherzo de Vila-seca i la direcció de Jordi Casas. La cita, quarta dins del cicle de primavera, serà a les 9 del vespre i comptarà amb l’acompanyament de piano a càrrec de Karina Azivova.

El Cor Scherzo i la pianista Karina Azizova presentaran una selecció de músiques per a piano sol i piano i cor femení, que donen una visió variada de la música escrita per grans compositors de l'est d’Europa. El programa inclou peces de Dvorak, Tchaikowsky, Rachmaninoff, Prokofiev, Kodaly i Lutoslawsky.

Dintre de la riquesa de colors de tot el programa cal esmentar, pel que fa a la música vocal, el viu contrast entre els Duets de Moravia, op. 32, d'Antonin Dvorak, i els Sis cors, op. 15 de Sergei Rachmaninoff. Els primers, escrits l'any 1876, traspuen una gran vivacitat popular, molt típica de la música eslava, mentre que els cors de Rachmaninoff , escrits només vint anys més tard (1896) són d'un romanticisme madur extraordinari.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web