Menu
RSS

unnamed

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Camí Mendoza renova l’alcaldia de Cambrils

Camí Mendoza ha esta investida alcaldessa de Cambrils amb els vots a favor de 6 regidors i regidores d’ERC, 3 de Junts per Cambrils i 3 de NMC. En el Ple de Constitució de l’Ajuntament, celebrat aquest migdia, també han pres possessió del càrrec els 21 membres que formen la corporació municipal pel mandat 2019-2023.  

Més de 10 hores de txaranga en la festa dels 10 anys dels Band Tocats

Aquest dijous, es va inaugurar a la Sala polivalent de l’Ajuntament de Vila-seca la exposició retrospectiva amb motiu del 10è aniversari de la Txaranga Band Tocats de Vila-seca. La mostra, que es podrà visitar fins el dia 30 de juny, va ser el tret de sortida d'una celebració que tindrà aquest dissabte el plat fort amb el primer Festival de Xarangues de Vila-seca.

A punt la programació de la Festa Major de Sant Pere a Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Pere. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; i representants de les entitats de l’Arjau Vela Llatina, Gemma Pastó; el Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, Vanessa Niubó, i els timbalers Cop de Cap, Sílvia Salvadó i Joan Sedó, han presentat aquest dijous un programa carregat d’activitats marítimes, revetlles, concerts, foc, diversió i tradició.

L’EOI de Salou es projecta cap a Europa

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Salou vol obrir-se al món. El centre salouenc ha engegat aquest curs un projecte Erasmus+ que ha permès a alguns dels seus professors gaudir de dues mobilitats a escoles d’idiomes europees per tal d’ampliar els seus coneixements i conèixer la metodologia de treball que desenvolupen escoles d’altres països.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web