Menu
RSS

unnamed

2015 Gràcies!

  • Escrit per Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

248302 1687468401535844 3156890268757688522 n"Gratuïtat i proximitat, cal apostar-hi!"Amb aquest lema, la Vila engegava l'any 2015 amb l'objectiu de consolidar la seva presència a la Costa Daurada com l'únic mitjà gratuït de producció 100% local.

Els esforços per atendre la demanda informativa dels nostres municipis, Cambrils, Salou i Vila-seca, ens van portar a canviar la nostra periodicitat a la primavera i l'estiu per estar presents cada divendres als punts de distribució. Aquesta aposta arriscada, en un moment on el volum informatiu ho requeria, no hagués estat possible mai sense el suport dels nostres anunciants.

Desenes d'empreses privades, institucions i administracions que comparteixen amb nosaltres l'objectiu de conformar un espai informatiu propi i singular de la Costa Daurada central. Contemplar La Vila com a plataforma per difondre les seves campanyes publicitàries és l'unica forma de garantir la nostra tasca. A tots ells, gràcies.

Després d'un intens 2014 en el qual vam celebrar la primera dècada de vida de la nostra publicació, aquests darrers 12 mesos ens hem centrat en situar La Vila dins d'un lloc cabdal a l'esfera mediàtica de les nostres comarques. L'increment dels punts de distribució del nostre periòdic ens ha permès abastir nous nuclis de població i nous lectors.

De la mateixa manera, la intensificación de la presència a internet, a través del portal lavila.cat, ens ha portat a batre tots els rècords de visites a la pàgina web. Un camí digital que seguirem fent amb el repte de continuar creixent en aquells segments de població que consumeixen informació a través dels nous canals.

Blog

DYGICOM Diseño web