Menu
RSS

unnamed

Salou aporta 5.000 euros a les associacions de caire social

Salou aporta 5.000 euros a les associacions de caire social

L’Ajuntament de Salou ja ha obert el termini per tal que les associacions que treballin per la integració social o promoció del benestar social, així com les destinades a l’atenció de situacions de greus mancances o d’emergència social, entre d’altres, puguin accedir a subvencions municipals.

Les bases ja estan publicades a la web de l’Ajuntament de Salou i els interessats es podran presentar fins al 28 d’octubre. Aquestes ajudes tenen per objecte col·laborar econòmicament amb les associacions i entitats sense ànim de lucre, amb la finalitat de contribuir amb el seu finançament. En total, hi ha destinada una partida de 5.000 euros.

El regidor de l’àrea, Pedro Lavilla, ha explicat que “la voluntat és fomentar activitats i programes de caràcter social que afavoreixin l’assistència i promoció del benestar dels ciutadans de la nostra ciutat” i ha comentat que “també volem ajudar a que es mantingui el moviment associatiu i voluntariat social que juguen un paper tan important en l’actual situació econòmica”. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web