Logo
Imprimir aquesta pàgina

Dos detinguts a Cambrils, aquest matí, per tràfic de drogues

La Guàrdia Civil porta a terme des de les cinc del matí d’aquest divendres un dispositiu contra el tràfic de drogues al Camp de Tarragona. Fins al moment, s’han detingut cinc membres d’un grup organitzat dedicat a la venda de cocaïna i s’han fet set registres a Valls, Reus i Cambrils.
En concret, a la capital de l’Alt Camp s’han practicat registres en edificis dels carrers Anselm Clavé, Indústria, la Cort, Cor de Maria i a la carretera de Montblanc i s’han detingut tres homes -un de nacionalitat espanyola i dos de marroquina-. A Reus s’ha registrat un immoble de la Riera de Miró i, a Cambrils, un edifici del carrer Gabriel Ferrater, amb un total de dos detinguts, en aquest cas d’origen sud-americà. L’operació policial, amb més d’una vuitantena d’agents de la Guàrdia Civil, continua oberta.

La Guàrdia Civil relaciona els detinguts amb la desarticulació, a mitjans de desembre, a Salou i a Cambrils, d’un dels grups més actius en distribució de cocaïna a la demarcació. Segons fonts policials, els individus arrestats aquest divendres eren un dels proveïdors de droga del grup desarticulat fa setmanes. L’operació de finals del 2015 es va saldar amb la detenció de quatre persones i amb set quilos de droga intervinguts.

Darrera modificació elDivendres, 19 Febrer 2016 12:25

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.