Menu
RSS

unnamed

Primer taller participatiu per definir el Cambrils del 2016

Després que l’Ajuntament de Cambrils presentés davant la ciutadania el procés d’elaboració del Pla Estratègic Cambrils Ciutat Intel·ligent davant més d’un centenar de persones que van omplir la Sala d’Actes del Centre Cultural, avui dimecres tindrà lloc el primer dels dos tallers participatius per tal de posar fil a l’agulla i començar a elaborar el Pla.

El taller s’adreça a la ciutadania i les associacions i se celebrarà avui dimecres, a les 18:30 hores al Centre Cultural de Cambrils. El segon taller, que en aquest cas anirà enfocat a agents econòmics, empresaris, operadors comercials i de serveis turístics, tindrà lloc el demà dijous dia 25, a les 19:30 hores també al Centre Cultural.

Aquests dos tallers serviran per incorporar les opinions ciutadanes al Pla Estratègic. Després, aquells que hagin participat en el procés, comptaran amb sessions de retorn on es donarà compte de quines són les decisions que s’han incorporat al pla i quines no.

Un dels objectius del Pla és identificar quins són els actius, reptes i oportunitats de Cambrils i a la vegada, visualitzar com es vol que sigui el Cambrils del 2026.

El Pla Estratègic de Cambrils s’engloba en el projecte d’smart city iCambrils que, entre d’altres mesures, vol impulsar un bon govern més transparent i eficient que ofereixi una millor informació de les polítiques, del pressupost i de les decisions municipals. Alhora, el projecte busca una gestió dels recursos intel·ligent i responsable, amb eficiència interna de l’Ajuntament que millori els processos i la transversalitat. I tot plegat incorporant als cambrilencs i les cambrilenques en la presa de decisions.

Darrera modificació elDimecres, 24 Febrer 2016 10:25

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web