Menu
RSS

unnamed

Pedalada solidària contra la leucèmia a Cambrils

Un grup d’alumnes de 4rt d’ESO del Col·legi Vidal i Barraquer de Cambrils han organitzat pel proper diumenge 22 de maig una pedalada solidària per lluitar contra la leucèmia. Aquests joves estan realitzant un projecte d’aprenentatge-servei a través del qual s’ha organitzat aquesta pedalada que servirà per recaptar fons pel Projecte ARI (Assistència Recerca Intensiva) en el marc de l’Hospital Clínic de Barcelona.

L’Institut d’Hematologia i Oncologia (ICMHO) de l’Hospital Clínic és un referent a nivell nacional i internacional en el tractament i investigació de la leucèmia.

La pedalada, s’iniciarà a l’alçada del Col·legi La Salle, per dirigir-se a la Torre del Port, el Pi Rodó, la torre del telègraf, l’Institut La Mar de la Frau per tornar a través del Vial un altre cop al punt de sortida. A les 9:30 tindran lloc les inscripcions i la recollida de dorsals, mentre que la pedalada començarà a les 11 hores. Cap a la una del migdia tindran lloc els sortejos i la cloenda de l’acte. L’aportació per tal de participar en aquesta pedalada és de 5 euros, que aniran destinats al projecte abans mencionat. Cal destacar que les persones que vulguin col·laborar en aquesta causa, també poden fer la corresponent aportació i no participar de la pedalada.

Què és el projecte ARI? Ari és una noia de 18 anys. Va tornar d’un viatge a Anglaterra quan tenia 13 anys i no es trobava molt bé. A l’hospital li van diagnosticar leucèmia i des de llavors una part de la seva vida va canviar. Llargues estades hospitalitzada, en aïllament en alguns casos, tractaments de quimioteràpia i radioteràpia i un trasplantament han format part del seu dia a dia.

Al costat de les seves amigues i companyes de classe, Clara i Maria, decideixen fer el projecte de final de Batxillerat centrant-se en l’organització d’un concert solidari. El maig de 2015, en ple desenvolupament de l’organització del concert, Ari recau en la malaltia i decideixen que els fons recaptats es destinaran a millorar el dia a dia dels pacients de leucèmia.

Darrera modificació elDijous, 19 Maig 2016 23:18

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web