Menu
RSS

unnamed

'La gamificació. Eina estratègica per al turisme?'

Demà dimecres, 5 d'octubre, se celebrarà la jornada 'La Gamificació. Eina estratègica per al turisme?', que té per objectiu analitzar i debatre amb els ponents i els participants, les opcions i oportunitats que una eina com la gamificació pot aportar a les empreses, recursos i destinacions turístiques en diverses àrees com el màrqueting, la comercialització, la fidelització o l’experiència del client.

 

Organitzada pel Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, la jornada se celebrarà a l’Aula Magna d’aquesta Facultat a Vila-seca i està dirigida a empresaris, professionals i gestors del sector turístic.

Després de la inauguració de la jornada per part de Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, i Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, tindrà lloc la xerrada “Gamificació i turisme: creant experiències tangibles i memorables”, a càrrec d’Oscar García-Pañella, Soci i consultor en Gamification a Cookie Box s.l. i director acadèmic del Grau en Videojocs i Jocs Apli ats a ENTI (UB).

Tot seguit hi haurà dues taules rodones d’experts en gamificació aplicada al turisme, una amb empreses especialitzades en solucions tecnològiques, i una en la que es presentaran experiències aplicades a destinacions, recursos, empreses i rutes.

La taula amb empreses especialitzades serà dinamitzada per Montserrat Peñarroya, Directora de Quadrant Alfa. Research Institute, i hi intervindran Javier Pons, CEO d’Unsheeping; Miguel Àngel Santos, CEO de Hooptap; Ignacio Rojo, Director Tècnic de Deusto Sistemas; i Rafael de Villasante, Arquitecte i director d’Iternatura.

Les experiències que es coneixeran seran "La Rioja, innovacions i gamificació en una destinació turística d'interior" a càrrec d’Eduardo Rodríguez Osés, Director General de Cultura i Turisme del Gobierno de La Rioja; “El CIAR Abrics de l’Ermita. Noves tecnologies i Art Rupestre”, per Agustí Vericat Gonzàlez, Tècnic de Turisme/ Patrimoni de l’Ajuntament d’Ulldecona i Director del Centre d’Interpretació d’Art Rupestre Abrics de l’Ermita; “La Carretera del Vi, del passaport físic al passaport digital” per Francesc Palau, Responsable de Comunicació i Màrqueting de La Carretera del Vi; i “Gamificació i turisme: el cas d’èxit de Viajes Carrefour” per Cristina Singla Font, CEO de Netsense. La taula serà moderada per Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

La jornada es tancarà per part de Joan Borràs, de l’àrea de Tecnologia del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci, amb la presentació ‘Una eina per a Costa Daurada i Terres de l’Ebre’.

Queden les últimes places disponibles i per participar a la jornada cal realitzar la inscripció amb un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web