Menu
RSS
fmcd lavila

La Marató de Sang de Cambrils aconsegueix 551 donacions

  • Publicat a Societat

La Marató de Donants de Sang de Cambrils que es va celebrar aquest dimecres al Pavelló Municipal es va tancar amb 551 donacions: 503 de sang i 48 de plasma. A més, una cinquantena de persones més es van acostar a la Marató per fer oferiments però finalment no van poder donar sang per diversos motius.

Llegir més ...

La Generalitat concedeix el dipòsit dels bronzes de la Llosa 25 anys després

  • Publicat a Cambrils

El Museu d’Història de Cambrils ha aconseguit el dipòsit definitiu del conjunt de bronzes romans de la Llosa, datats al segle IdC. La concessió de la Generalitat de Catalunya arriba 25 anys després de la descoberta dels bronzes i d’un llarg camí per aconseguir que aquestes peces, de rellevància internacional, es poguessin quedar a Cambrils de manera permanent.

Llegir més ...

Torna la Música als Balcons del Barri Antic de Cambrils

  • Publicat a Agenda

Arriba la cinquena edició de Música al Balcons a Cambrils. Els joves músics cambrilencs tindran un cop més un escenari immillorable per mostrar el seu talent aquest divendres 12 de maig, a partir de les 18:30 hores. Els  alumnes de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) tocaran des de diferents balcons del Barri Antic mentre alumnes del Centre de Dansa Cambrils ofereixen coreografies a peu de carrer. 

Llegir més ...

La Fira Marítima celebra els seus deu anys carregada de novetats

  • Publicat a Cambrils

La 10a Fira Marítima de la Costa Daurada, que organitza el Club Nàutic Cambrils, per delegació de l’Ajuntament, arribarà de l’11 al 14 de maig amb quatre dies plens d’activitat nàutica. Es tracta d’una edició especial que celebrarà els 10 anys d’un esdeveniment que vol potenciar la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web