Menu
RSS

banner ILCD 4

La mar protagonitza el programa d’hivern de l’Antena del Coneixement de la URV a Cambrils

  • Publicat a Agenda

La mar, tractada des de diferents vessants, és una constant en les activitats del segon trimestre del curs 2017-2018 del Campus Extens de la URV a Cambrils, coordinat des del Museu d’Història de Cambrils. La programació està formada per vuit activitats fins a Setmana Santa, totes elles de caràcter gratuït, al voltant de l’art, l’etnologia, la gastronomia, la literatura, l’enginyeria naval o la prehistòria.

Llegir més ...

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

  • Publicat a Economía

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona.

Llegir més ...

La participació es dispara durant la tarda del 21D

  • Publicat a Salou

Les xifres de participació de les eleccions al Parlament d'aquest 21 de desembre segueixen superant els registres respecte l'any 2015. Quan falten dues hores perquè tanquin els col·legis electorals, Cambrils, Salou i Vila-seca ja superen en més d'un 5% els números de fa dos anys i presenten un creixement superior al del total de Catalunya.

Llegir més ...

La participació baixa a Catalunya però creix a Cambrils, Salou i Vila-seca

  • Publicat a Salou

El primer avanç de participació de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 21 de desembre reflecteix un lleuger descens respecte els darrers comicis de l'any 2015. Al conjunt de Catalunya, fins a les 13 hores ha votat el 34,69% del cens, el que suposa gairebé mig punt menys que fa dos anys (35,1%). Aquesta tendència, però, no s'ha produït a Cambrils, Salou ni Vila-seca, on la participació ha crescut lleugerament aquest 21D.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web