Menu
RSS

banner ILCD 4

El concejal Pellicer se disculpa por insultar a los aragoneses

  • Publicat a Cambrils

“He borrado la publicación porque me he dado cuenta de que he usado una expresión inadecuada. Pido disculpas a todo el mundo que pueda haberse sentido ofendido”. De esta manera intentaba enmendar Eduard Pellicer, concejal de ERC en el Ayuntamiento de Cambrils, la polémica generada después de llamar ‘putos maños’ a los turistas aragoneses a través de las redes sociales.

Llegir més ...

Un grup de cambrilencs impulsen un nou festival de microcurts

  • Publicat a Cultura

Ràbia és el nom del nou festival de microcurts que ha nascut a Cambrils arran de la iniciativa d’un grup de persones relacionades amb el món de l’art. El seu objectiu és omplir el buit que va deixar la desaparició del Festival FEC fa sis anys i aprofitar una infraestructura única com el Cinema Rambla de l’Art per impulsar una nova proposta cultural al municipi.

Llegir més ...

El programa Imserso portarà 20.000 visitants fins al maig

  • Publicat a Economía

A banda del turisme esportiu, una de les sortides del sector per omplir places en temporada baixa és el turisme sènior, que ja ha començat a venir a la Costa Daurada. En total, uns 20.000 turistes visitaran la destinació a través del Programa de Vacances per a la Gent Gran de l’Imserso fins a finals del mes de maig de 2018.

Alguns hotels de Salou, una desena, aproximadament, ja tenen clients allotjats i durant els propers dies i setmanes s’aniran incorporant nous hotels fins arribar als 17 establiments que s’incorporen al programa. Els establiments estan ubicats a Salou, Cambrils, Comarruga i Sant Carles de la Ràpita, segons ha apuntat Carlos Prierto, Director-Delegat a Catalunya de Mundosenior, el touroperador que ofereix aquest programa a la Costa Daurada.

Cal a dir que la segona etapa de l’Imserso va iniciar-se el 12 de febrer de 2018. Segons Prieto, “de moment, estem satisfets amb l’operativa perquè veiem un degoteig a l’alça i no s’han produït anul·lacions”. Cal tenir en compte que “amb la proximitat de la Setmana Santa i l’entrada de la primavera augmenta la demanda de viatges del programa social i la gent té ganes de viatjar”, apunta el màxim responsable de Mundosenior.

Fins a la segona quinzena del mes d’abril seran vuit els hotels de Salou que acolliran turistes de l’Imserso procedents de diversos indrets de l’Estat: Galícia, Andalusia, País Basc, Cantabria i Comunitat de Madrid, entre d’altres. A partir d’aleshores, el nombre d’establiments s’ampliarà fins arribar a 14 i seran de Salou i també de Cambrils, més 3 a Comarruga i Sant Carles de la Ràpita.

Els hotels que preveuen allotjar Imserso en aquesta segona etapa són: Ohtels Belvedere 3*, Best Cambrils 4*, Medplaya Hotel Calypso 3*, Best Da Vinci 4*, Med Pirámide 4*, Best Oasis Park 4*, 4R Regina Gran Hotel 4*, 4R Salou Park Resort 4*, Best San Francisco 4* y 3* H Best Mediterráneo, entre altres.

En total, la Costa Daurada ofereix 52.000 places de l’Imserso als seus establiments en aquesta convocatòria. La primera etapa del programa va tenir lloc entre el 16 d’octubre i el 28 de novembre.

Pel que fa als viatges subvencionats, una de les novetats d’aquesta temporada serà l’arribada d’un grup que porta PREDIF (Plataforma Representativa Estatal de Personas con Discapacidad Física) a La Pineda, gràcies al programa Turismo y Termalismo. Aquests turistes amb discapacitat faran la seva estada a la Costa Daurada del 4 a l’11 de juny.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web