Menu
RSS

banner ILCD 4

Ben Poole tanca la seva gira estatal divendres a la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

  • Publicat a Agenda

El guitarrista britànic de blues Ben Poole, liderant la seva pròpia banda Ben Poole Band, tanca aquest divendres al vespre la seva llarga gira estatal amb un concert a La Boheme de Cambrils a les 23.00h dins la programació de la 10a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils que organitza Cambrils la mar de jazz. Les entrades anticipades pel concert es poden adquirir a la web entradium.com i a taquilla valdran 10 euros.

Llegir més ...

Proposen construir un nou poliesportiu a Vilafortuny

  • Publicat a Cambrils

El Partit Popular de Cambrils ha proposat aquest dimecres la construcció d’un nou poliesportiu a Vilafortuny. Segons ha explicat el portaveu del PP cambrilenc, David Chatelain, “aquesta nova instal·lació ha de servir per descongestionar l’actual, donar un millor servei als clubs cambrilencs i donar cobertura a esports minoritaris”.

Llegir més ...

Habiliten 1,7 hectàrees com a àrea d'esbarjo per a gossos a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Cambrils compta ja amb el primer parc d'esbarjo per a gossos. L'Ajuntament ha habilitat un solar de propietat municipal, de 17.000 metres quadrats, ubicat a l’encreuament entre el Camí de Mont-roig i la Riera d’Alforja. Es tracta d'una àrea verda ja existent, amb pins i zones d'ombra, que servirà perquè els propietaris de gossos puguin anar amb les seves mascotes. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web