Menu
RSS

unnamed

Camí Mendoza renova l’alcaldia de Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Camí Mendoza ha esta investida alcaldessa de Cambrils amb els vots a favor de 6 regidors i regidores d’ERC, 3 de Junts per Cambrils i 3 de NMC. En el Ple de Constitució de l’Ajuntament, celebrat aquest migdia, també han pres possessió del càrrec els 21 membres que formen la corporació municipal pel mandat 2019-2023.  

Llegir més ...

ERC, Junts i NMC es reparteixen les regidories de Cambrils

Els tres partits que conformaran el nou govern municipal de Cambrils a partir d'aquest dissabte, ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà, han anunciat quines són les àrees que comandarà cada formació els pròxims quatre anys. Tot i que encara no han desvetllat els regidors que ocuparan cadascuna de les 12 regidories que tindrà l'equip de govern, aquest divendres han fet públic com es dividià el cartipàs municipal.

Llegir més ...

A punt la programació de la Festa Major de Sant Pere a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Pere. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; i representants de les entitats de l’Arjau Vela Llatina, Gemma Pastó; el Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, Vanessa Niubó, i els timbalers Cop de Cap, Sílvia Salvadó i Joan Sedó, han presentat aquest dijous un programa carregat d’activitats marítimes, revetlles, concerts, foc, diversió i tradició.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web