Error
  • JUser: :_load: No es pot carregar a l'usuari amb id: 63
Menu
RSS

unnamed

Deu anys de Centre Cívic Les Basses a Cambrils

Deu anys de Centre Cívic Les Basses a Cambrils

El Centre Cívic Les Basses celebra la festa pel seu desè aniversari. Una dècada ubicat al barri del port i esdevenint un pol de dinamització veïnal a la zona.

Per això, han estat moltes les persones que s’han atansat fins al centre per participar de la festa que ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda. En primer lloc, la celebració es realitzava al carrer, amb torn de parlaments que van anar a càrrec de l’alcaldessa, Mercè Dalmau, les regidores Lluïsa Rom i Laura Mellau, la tècnica de l’àrea de participació Núria Ferrando i les responsables de les associacions i entitats locals que tenen seu oficial al Centre i que són Anna Morera de les Dones Amunt, Montse Mañé secretària del Banc del Temps de Cambrils, Maria Teresa Anguera de l’Escola de Puntaires de Cambrils, Anna Corral de l’Agrupació Fotogràfica Cambrils i la responsable del Centre Obert Alba Mar. En totes les intervencions es va destacar la importància de comptar amb un espai com aquest centre cívic així com es va agrair la tasca del personal que hi ha als centres cívics municipals.
Per altra banda, la jornada va servir per recordar els orígens d’aquest espai que en l’antiguitat esdevenien els antics rentadors del barri del port i justament per donar a conèixer aquest passat, es va descobrir un plafó explicatiu amb l’origen de Les Basses a la façana que hi ha al carrer Sant Pere. També hi va haver traca final i fotografia de grup amb tots els actors implicats en aquest centre.
Les activitats van continuar amb un berenar per a tots els assistents, amb pastís d’aniversari i brindis. Per últim es va celebrar la primera audició musical del cicle “Música als centres cívics”.

Darrera modificació elDijous, 12 Març 2015 22:15

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web