Logo
Imprimir aquesta pàgina

Cambrils dóna la mà a Tarragona en el camí cap a l’‘smart city’

Cambrils dóna la mà a Tarragona en el camí cap a l’‘smart city’

L’Ajuntament de Cambrils segueix fort amb la seva aposta per convertir el municipi en una ciutat intel·ligent o ‘smart city’.

Membres del consistori es van desplaçar ahir a Tarragona per participar a la primera reunió del grup de Smart Cities del Clúster TIC Cat Sud, una associació impulsada pel sector públic i liderada pel sector privat, amb el suport del la URV, que té com a objectiu promoure i contribuir a la competitivitat en el sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona.
En aquest marc, els ajuntaments de Cambrils i Tarragona van signar un protocol d’intencions per tal de compartir experiències en matèria de ciutat intel·ligent. Aquest conveni, que va signar l’alcaldessa, Mercè Dalmau i el Director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, Javier Villamayor, servirà per establir una col·laboració tècnica i assessorament en tot l’àmbit referit a la ciutat intel·ligent. D’aquesta manera, s’establiran línies de treball comunes, nous canals de comunicació entre ambdues administracions i es realitzaran un mínim de dues jornades de treball a l’any, una a cada ciutat.

Darrera modificació elDissabte, 14 Març 2015 19:06

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.