Menu
RSS

unnamed

Cambrils dóna un pas més en la transformació de l'antiga N-340

Cambrils dóna un pas més en la transformació de l'antiga N-340

Cambrils vol dignificar l’entrada a la ciutat des de la carretera de Montbrió. Amb aquest objectiu, aquesta setmana s’han iniciat les obres d’adequació del solar que hi ha a l’entrada al municipi des de l’antiga N-340 que fa cantonada amb el carrer de Barcelona. Aquesta actuació, segons detallen des de l’Ajuntament, està encaminada “a seguir integrant poc a poc l’antiga carretera a la trama urbana de la ciutat”.

L’obra contempla la pavimentació del solar, de propietat municipal, així com la urbanització de tot l’entorn. D’aquesta manera es construirà una vorera enrajolada i s’habilitaran places d’aparcament blanques. A banda, es pintarà la caseta de Fecsa, que actualment presenta un aspecte força descuidat, i es reforçarà el mur de la part posterior, que connecta amb el barranc de la Mare de Déu del Camí. El cost de l’obra és de 15.000 euros i s’inclou dins del paquet d’inversions que el consistori va incorporar al pressupost de 2015 per valor de 500.000 euros.
Aquest punt de la ciutat, tot just davant de l’ermita de la Mare de Déu del Camí, s’adaptarà com a part del projecte de remodelació de l’antiga N-340 al seu pas per la vila. En aquest sentit, fa tres mesos ja es va actuar al tram comprès entre el carrer Barcelona i l’avinguda Cardenal Vidal i Barraquer amb una nova vorera.

El Ministeri de Foment va cedir l’antiga N-340 al seu pas pel nucli urbà l’any 2010. Des de llavors s’hi han fet diverses actuacions. La primera va ser la conversió en un passeig del tram entre la rotonda de Montbrió i el barranc del Camí (entre el pont i la benzinera de Vinyols). Després es va construir la rotonda que uneix els barris de la Pallissa i l’Eixample, que va comportar la connexió entre ambdós barris amb un nou pas de vianants.

Altres intervencions anunciades a l’antiga Nacional i que veuran la llum les properes setmanes són la millora dels accessos a les urbanitzacions de Ponent. Com ja es va fer al Dorado, l’Ajuntament millorarà ara els accessos a la zona de la Dorada i la de Cambrils Mediterrani.
En ambdós casos els projectes també contemplen la creació del nou carril bici per tal de donar una solució integral a l’antiga carretera N-340 i dotar-la així d’una nova configuració més urbana.

Darrera modificació elDivendres, 20 Març 2015 12:53

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web