Menu
RSS

unnamed

La investigació del Cas Innova arriba a l'Ajuntament de Cambrils

La investigació del Cas Innova arriba a l'Ajuntament de Cambrils

Agents de la Guàrdia Civil han entrat aquest matí a l'Ajuntament de Cambrils en busca de documentació relacionada amb el Cas Innova. Els escorcolls han començat a les 9.45 hores, quan els agents han entrat al consistori obligant a suspendre el ple municipal que s'estava desenvolupant en aquells moments.

 

Quatre agents, juntament amb la secretària judicial, han demanat la presència de l'alcaldessa, Mercè Dalmau, durant les dues hores que ha durat el registre. Finalment, la Guàrdia Civil ha marxat de l'Ajuntament amb dues bosses de documentació. Uns documents que, segons Dalmau, corresponen a l'any 2008, quan ella encara no governava, i que podrien estar relacionats amb la construcció de l'Hospital Lleuger, que gestiona Sagessa.

"Hem col·laborat en tot els que ens han demanat. No puc donar detalls, perquè està sota secret de sumari, però la documentació és de l'any 2008, no és d'aquest mandat", ha explicat Dalmau davant de la premsa, abans de reprendre la sessió plenària, a les 13 hores.

El registre a Cambrils ha estat una part de les 25 entrades i registres que s'han fet de forma simultània aquest dimarts per ordre del jutjat d’instrucció 3 de Reus. També s'han fet escorcolls, entre d'altres, a l'Ajuntament de Reus, l’Hospital Sant Joan de Reus, a totes les seus del grup Sagessa, l’Institut Pere Mata i l’empresa Activa Mutuas 2008.

Com a resultat d’aquests registres s’han detingut, fins el moment, set persones, entre elles la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Teresa Gomis, o el gerent de l’empresa Sagessa, Joan Mª Benet, i el seu director general, Enric Agustí Farré. En l'operatiu, hi ha participat més d'un centenar d'efectius de la Guàrdia Civil.

Les diligències practicades avui formen part de la peça 4 del Cas Innova i es troba sota secret de sumari. Els delictes que s’estan investigant són falsedat documental, prevaricació, malversació de diners públics, suborn, tràfic d’influències i blanqueig de capitals.  

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web