Menu
RSS

Bruce Sprinting sonarà a Cambrils per inaugurar el Festival de Música 2015

Bruce Sprinting sonarà a Cambrils per inaugurar el Festival de Música 2015

La música de Bruce Springsteen sonarà aquest estiu a Cambrils. Ho farà, el dia 30 de juliol a la nit, al Parc del Pinaret, per inaugurar la 41 edició del Festival Internacional de Música de Cambrils, amb un concert, popular, obert a tothom, per encetar de forma espectacular l’edició 2015.

El tribut a Bruce Springsteen anirà a càrrec d’una de les bandes que millor reprodueixen l’emblemàtic i característic so de “the boss”, la banda The Spring’s Team, encapçalada pel popular showman i presentador de televisió, Manel Fuentes.

El concert inaugural del Festival de Cambrils 2015 vol esdevenir una presentació molt especial d’aquest esdeveniment musical, obrint-lo a tothom. Per això, tal i com es va fer en l’anterior edició amb el Tribut als Rolling Stones per part de la banda Smoking Stones, el concert serà també gratuït, però com a novetat d’enguany, per accedir-hi serà necessària una invitació.

En aquest sentit, Publiolimpia, empresa promotora del Festival 2015, ha arribat a un acord amb la Unió de Botiguers de Cambrils perquè l’associació de comerciants patrocini el concert inaugural del Festival. Serà la pròpia Unió de Botiguers qui repartirà entre els seus establiments associats les invitacions per tal que les botigues de Cambrils les facin arribar al públic. Les invitacions estaran disponibles a partir del dia 6 de juny.

L’acord entre Unió de Botiguers de Cambrils i Publiolimpia s’ha fet oficial amb la ratificació d’un conveni entre les dues parts, que han firmat, coincidint amb la Fira de Cambrils, Tomàs Sierra, president de l’Unió de Botiguers i Antonio Mas, director general de Publiolimpia.

El Festival de Cambrils comptarà amb un total de 10 concerts de primera fila, oberts a tots els gustos i tendències, que se celebraran al recinte del Parc del Pinaret, situat en ple nucli urbà de Cambrils.

Darrera modificació elDijous, 11 Juny 2015 17:41

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web