Menu
RSS

banner ILCD 4

Julio Iglesias, Alejandro Sanz i Malú actuaran al Festival de Música de Cambrils 2016

Julio Iglesias, Alejandro Sanz i Malú actuaran al Festival de Música de Cambrils 2016

La 42a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils comença a prendre forma. L'organització ha donat a conèixer aquest dimarts els primers noms del cartell i les dates de l'esdeveniment, que l'any que ve es celebrarà del 29 de juliol al 12 d'agost.

Els cinc primers artistes que han signat la seva presència al festival d'estiu cambrilenc són Julio Iglesias, Alejandro Sanz, Malú, Josep Carreras i Raphael. A l'espera de tancar el nou conveni de col·laboració, la gestió de la programació tornarà a anar a càrrec totalment de l'empresa Publiolimpia i l'Ajuntament només haurà de cedir els espais. La venda d'entrades començarà l'u de febrer.

Un dels plats forts del festival serà Julio Iglesias, que actuarà a Cambrils el 2 d'agost. Aquesta serà una oportunitat única de veure'l en directe a la Costa Daurada, una presència marcada al calendari d'esdeveniments d'un dels artistes espanyols més internacionals.

Per la seva banda, Alejandro Sanz oferirà l'11 d'agost a Cambrils un dels darrers concerts de la seva gira Sirope VIVO, que l'ha portat pels principals escenaris d'Espanya i l'Amèrica Llatina. L'artista andalús tornarà al Parc del Pinaret amb le seu darrer disc just un any després de ser un dels grans protagonistes de la darrera edició del festival, quan va penjar el cartell de no hi ha entrades després de vendre les 5.000 localitats del recinte.

També repeteix presència en el FIMC Raphael, que portarà fins al Parc del Pinaret el seu nou espectacle 'Raphael Simphonico' el 5 d'agost. En aquest concert de repàs al seu extens repertori, el cantant de Linares estarà acompanyat de l'Orquestra Simfònica del Vallès.

En l'apartat de música clàssica, el tenor Josep Carreras és el quart nom propi que ha confirmat presència en el Festival Internacional de Música de Cambrils 2016. Actuarà el 4 d'agost, també amb l'acompanyament dee l'Orquestra Simfònica del Vallès.  

 D'altra banda, Malú actuarà el 10 d'agost en el marc de la seva nova gira, 'Caos', on presenta en viu els temes del seu darrer treball i repassa els principals èxits de la seva carrera. 

El 41è Festival Internacional de Música de Cambrils va tancar amb un balanç d'espectadors històric, doblant els registres de 2014. L'estiu de 2015 van passar fins a 20.000 persones pels onze concerts programats d'artistes de la talla de Juan Luís Guerra, Village People, Miguel Bosé, Gemeliers, Pasión Vega, El Barrio o Juan Magan.

Darrera modificació elDimarts, 15 Desembre 2015 19:19

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web