Menu
RSS

Cambrils arranjarà 11km de camins amb la runa de l’enderroc del pont de la N-340

Cambrils arranjarà 11km de camins amb la runa de l’enderroc del pont de la N-340

Nou pas endavant per a l’enderroc del pont de l’antiga N-340 a Cambrils, una de les principals actuacions previstes en aquest mandat. Després de patir alguns retards en el calendari i superar diverses modificacions administratives en els últims mesos, la Junta de Govern Local va aprovar de forma inicial la primera fase del projecte, que inclou la demolició del pont i la urbanització parcial de l’avinguda del Baix Camp. 

El projecte es troba en exposició pública i, un cop es compleixin els 30 dies que estableix la llei, es podrà començar el procés per treure a licitació les obres. En tot cas, des del consistori apunten que és difícil determinar una data per l’inici de les obres i que el més provable és que sigui passat l’estiu. 

El pressupost que es preveu en aquesta primera fase és de 956.000 euros. Cal recordar que en els pressupostos de 2016 es va reservar una partida de 612.000€ per a aquesta inversió, una quantitat que havia estat bloquejada per l’anterior govern al final del mandat. Després de fer un càlcul a la baixa amb l’entrada del nou govern, ara el projecte definitiu apropa la despesa necessària al milió d’euros.

D’altra banda, dins del projecte d’aquest primera fase s’inclouen un parell d’annexos de millores que sorgiran arran d’aquesta obra.  Per una banda, es contempla un pla d’adequació de camins, tot aprofitant la runa generada de la demolició del pont, mentre que també es farà una millora en el drenatge d’un tub al Molí de les Tres Eres. 

El pla de millora de camins es farà a partir d’un tot-u artificial generat amb el material de l’obra. Inclou la remodelació de dotze trams de camins de titularitat municipal amb una longitud d’11,3km i una inversió que ascendeix als 131.000 euros. Els camins inclosos en aquest pla són els del Mas de Sangenís, Mas d’en Bosc, Barenys, de les Bassasses, de Riudecanyes, dels masos i de Belianes.

Tres fases

El projecte d’enderroc del pont de la N-340 és una de les gran actuacions en matèria d’urbanisme que s’han impulsat a Cambrils els darrers anys, després d’haver assumit la titularitat d’aquesta via l’any 2008. L’obra és complexa i contempla dues fases més que s’escometran més endavant. En una segona es construirà el nou pont i en una tercera, s’urbanitzarà el passeig central que acabarà de transformar aquest punt neuràlgic de la ciutat.

Darrera modificació elDivendres, 27 Maig 2016 23:10

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web