Menu
RSS

banner ILCD 4

Una trentena de restaurants de Cambrils ofereixen menús especials a les Jornades dels Fideus Rossos

Una trentena de restaurants de Cambrils ofereixen menús especials a les Jornades dels Fideus Rossos

Els fideus rossos seran els protagonistes de menús especials en un total de 35 restaurants de Cambrils. Les jornades dedicades a aquest plat típic de les barques dels pescadors tornen del 28 d’abril al 14 de maig per promocionar la cuina marinera. La novetat d’aquesta cinquena edició és que els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades.

Es tracta d’una de les especialitats més pròpies de Cambrils dins de la categoria dels “ranxos mariners”, herència d’una cuina ha passat de generació en generació. Com sempre, els restaurants oferiran des de les versions més tradicionals fins a les més innovadores, combinant la qualitat dels productes de proximitat amb l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. Els preus dels menús oscil·len entre els 20€ i els 58€. 

Els 35 establiments participants són: Acuamar, Al Punt, Bec d’Or, Cal Pep, Cal Tendre, Can Bosch,  Can Solé, Casavella, Casa Gallau, Casa Macarrilla 1966, Club Nàutic Cambrils, Denver, Duomo, El Faro, El Pescador, El Pósito, Gami, Germans Miquel’s, La Cuina d’en Jordi, La Galera, La Palmera de la Llosa, La Perla del Mar, Lekeitio, Les Fonts, l’Espurna, Llop de Mar, l’Original Experiències Gastronòmiques, Les Barques, Maset, Miquel, Miramar, Montserrat, Rincón de Diego, Vora, Xiringuito Restaurant del Mar.  

Les Jornades dels Fideus Rossos estan incloses dins el calendari gastronòmicde Cambrils, que ofereix nou propostes gastronòmiques a la població i als visitants per gaudir de la destinació durant tot l’any. Els fideus rossos segueixen a les 13es Jornades de la Galera, ja molt consolidades, i les 5es Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El juny el calendari continuarà amb la Mar de Tapes de Primavera i després de l’estiu serà el torn del calamar.

A més, enguany, els últims quatre dies de les jornades coincidiran amb la celebració de la desena edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada, que se celebrarà de l’11 al 14 de maig.

Darrera modificació elDijous, 27 abril 2017 13:08

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web