Menu
RSS

unnamed

Més estands i més activitats en el 60è aniversari de la Fira Multisectorial

Més estands i més activitats en el 60è aniversari de la Fira Multisectorial

La Fira Multisectorial de Cambrils celebra els seus 60 anys d’història amb un augment d’estands i activitats. L’aparador comercial de referència tornarà del 2 al 4 de juny amb 36.000 metres d’exposició comercial, 338 estands i 208 expositors, la incorporació de nous sectors com el caravàning, la jardineria o els serveis de salut, i un gran nombre d’activitats lúdiques i festives.

Enguany es mantindran iniciatives que es van posar en marxa l’any passat com la nova imatge i comunicació, la fira virtual, l’espai Niu Projectes per joves emprenedors o l’espai Food Trucks & Circus amb espectacles, tallers i zona de pícnic pel públic familiar. Com a novetats d’aquesta edició, la Torre del Llimó estarà oberta i integrada dins l’espai medieval. L’equipament es convertirà en un centre d’emprenedoria medieval amb una mostra d’oficis tradicionals, tallers infantils d’oficis (vidrier, torner, pastisser, ferrer i cisteller), un campament medieval i una exposició d’armes, armadures, cascs i cuirasses.

A més, al pavelló cobert hi haurà un estand de la Torre del Llimó amb informació sobre els espais de coworking i un sorteig de dues estades de dos mesos en aquest nou servei municipal. Els més petits podran participar en un taller de sensibilització d’emprenedors.

Per altra banda, l’espai institucional de la Fira enguany estarà dedicat a diversos aniversaris: els 20 anys de la Biblioteca i el Casal i els 60 anys de la mateixa Fira Multisectorial i la Festa de la Vellesa.

Joan Pedrell serà el pregoner

Com ja és tradició, la setmana abans hi haurà el Pregó de la Fira. El pregoner d’enguany és el cambrilenc Joan Pedrell Font, actual jutge de pau de Cambrils, antic propietari del restaurant Joan Gatell i gran abanderat de la gastronomia de Cambrils per vocació i devoció. L’acte tindrà lloc al Casal Municipal de la Gent Gran el diumenge dia 28 de maig a les 12 hores.

A continuació es realitzarà l’elecció de les pubilles i els hereus de Cambrils, a més de l’homenatge a les empreses o entitats que fan anys acabats en 0 o 5 i les que es van implantar al municipi fa 50 o més anys.

La inauguració de la Fira es portarà a terme el divendres dia 2 a les 12 hores i anirà a càrrec del Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, Joan Aregio.

Entre les activitats paral·leles ja consolidades destaca l’espectacle de La Teca Teatre, que enguany recollirà donatius d’un euros per Càritas; el Concert Jove de la Fira, que anirà a càrrec de Roba Estesa i Vivèrrids; la fira d’atraccions a la riera d’Alforja; l’exposició de cotxes antics a l’espai Àgora de la Fira a càrrec del Club de Vehicles Antics de Cambrils, i l’Homenatge a la Vellesa, que arriba a la 60a edició.

També hi haurà espais musicals, la diada castellera, el mercat medieval, espectacles i animacions teatralitzades i l’espai infantil de la torre del Setge amb tallers de manualitats i contacontes, recorregut de jocs gegants i escola de cavallers.  

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web