Menu
RSS

banner ILCD 4

Cambrils incorpora 13 agents a la Policia Local per la campanya d’estiu

Cambrils incorpora 13 agents a la Policia Local per la campanya d’estiu

Un total de 13 agents s’han incorporat aquest juny a la Policia Local de Cambrils per realitzar tasques de reforç durant la temporada turística, fins al 30 de setembre. La regidora de Protecció Ciutadana i Mobilitat, Yolanda Quílez, i el regidor de Personal, Jaume Gila, els han donat la benvinguda aquest divendres al Passeig Marítim, una de les zones on més hauran de treballar per reforçar el servei de policia de proximitat a la primera línia turística i comercial.

Per una banda, 6 agents s’incorporaran a la Patrulla de Costes per realitzar tasques de patrullatge a peu per les platges, control i vigilància de la venda ambulant, el trànsit, l’estacionament de caravanes, els gossos a les platges i altres temes de compliment d’ordenances municipals, informació a la ciutadania i seguretat ciutadana. A més de la zona marítima, els i les policies també reforçaran la vigilància del mercat ambulant dels dimecres.

Per altra banda, 7 agents passaran a formar part del Grup de Reforç, Atenció i Proximitat (GRAP) i es dedicaran a tasques de control del compliment d’ordenances municipals a les zones comercials i al patrullatge a peu per la zona de vianants, a més de reforçar la vigilància del trànsit, la informació a la ciutadania i la seguretat ciutadana, treballant en temes com la prevenció de furts en establiments comercials i vianants.

Cal tenir en compte que durant els mesos d’estiu Cambrils multiplica per tres el nombre d’habitants i per dos el nombre de vehicles. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web