Logo
Imprimir aquesta pàgina

La Revetlla de Sant Joan torna a Cambrils per engegar la Festa Major de Sant Pere

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella, acompanyats pels representants del Ball de Diables ‘Els Cagarrieres’, l’Arjau Vela Llatina i el grup de timbalers Cop de Cap, van presentar la programació davant del Far Vermell, al port de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella, acompanyats pels representants del Ball de Diables ‘Els Cagarrieres’, l’Arjau Vela Llatina i el grup de timbalers Cop de Cap, van presentar la programació davant del Far Vermell, al port de Cambrils.

Tot a punt per encetar la Festa Major de Sant Pere de Cambrils. La Festa Major començarà el 23 de juny amb l’arribada de la flama del Canigó a les Escales Reials del Port, a les 20 hores. L'acte consistirà en la lectura del manifest, l’encesa de la foguera, l’espectacle de foc del Ball de Diables Els Cagarrieres, la ballada conjunta d’una sardana i coca de sucre i vi dolç per a tots els assistents. 

La nit acabarà amb la revetlla de Sant Joan, que es recupera enguany amb voluntat de consolidar-la i se celebrarà a primera línia de mar a partir de les 23.30h. La música anirà a càrrec de l’Orquestra Pensylvania, una formació tortosina amb més de 37 d’anys d’experiència integrada per 9 músics.

La festa continuarà el dia de Sant Joan amb les regates populars de llaguts, la diada castellera de festa major i una masterclass i concert de swing. Diumenge dia 25 serà el dia de les cucanyes tradicionals per a tota la família. El 27 de juny hi haurà la revetlla infantil de Sant Pere amb l’animació del Pot Petit, que faran riure i ballar al públic amb l’espectacle Riallades.

La revetlla de Sant Pere mantindrà la ubicació del Passeig Marítim, després de l’èxit del canvi que es va fer l’any passat. Per començar hi haurà Ball de Festa Major amb l’Orquestra Nueva Etapa i, seguidament, Ball Jove amb l’orquestra de versions N. E. Versions.

La Diada de Sant Pere es despertarà amb les matinades a càrrec del Ball de Diables Els Cagarrieres i els Gallers de la Colla Gegantera Tota l’Endenga. A les 11h, des de la des de la plaça Mn. Joan Batalla i pels carrers del Port de Cambrils, se celebrarà el Seguici Popular, per arribar a les 12 hores a l’església parroquial de Sant Pere amb la tradicional Missa Major. Al sortir de missa, tindrà lloc la ballada dels elements festius. La jornada central de la festa acabarà amb l’espectacle musical de Carlos Ventura, els Patoies i la Nena de les Boies.

Podeu consultar tot el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere 2017 en aquest enllaç.

Darrera modificació elDivendres, 23 Juny 2017 15:28

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.