Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Comencen les obres prèvies a l'enderrocament del pont de la N-340

Comencen les obres prèvies a l'enderrocament del pont de la N-340

Dos anys després del previst, aquesta setmana s'han posat en marxa els treballs previs a l'enderrocament del pont de l'antiga N-340 a Cambrils. Aquest dimarts s'han pogut veure les primeres tasques a càrrec d'un grup d'operaris a l'entorn de la Riera d'Alforja, amb un seguit d'aparells mesuradors i una màquina excavadora.

Segons han apuntat fonts municipals, aquests treballs que s'estan duent a terme consisteixen en la pressa de mesures i la comprovació dels fonaments del pont, un pas imprescindible abans de que comencin les obres d'enderrocament, que serien imminents.

Cal recordar que l'Ajuntament de Cambrils va adjudicar les obres de demolició del pont a l'empresa Roma Infraestructures i Serveis el passat mes de març per un valor de poc menys d'un milió d'euros. Aquesta empresa es farà càrrec de les dues primeres fases del projecte, que està dividit en tres fases i té un calendari d'execució previst de 12 mesos.

La primera fase es basa en l’enderroc del pont i la urbanització parcial de l’Avinguda Baix Camp, mentre que la segona fase contempla la construcció del nou pont sobre la Riera d’Alforja al mateix nivell que l'avinguda.

Per últim, la tercera fase, que encara no s’ha licitat, correspon a la urbanització del passeig central de l’Avinguda Baix Camp, seguint la imatge del tram inicial del passeig que es va remodelar arran de la cessió del Ministeri de Foment de l’antiga carretera Nacional al seu pas pel nucli urbà l’any 2010. Aquesta tercera fase comptarà amb un pressupost d’execució per contracte de 209.135,93 euros.

Darrera modificació elDimarts, 11 Juliol 2017 19:17

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web