Menu
RSS

unnamed

La tercera cursa solidària Sosciathlon arriba diumenge a Cambrils

Els responsables de l'associació solidària Sosciathlon han lliurat recentment sis cadires de rodes a les escoles de Salou. Els responsables de l'associació solidària Sosciathlon han lliurat recentment sis cadires de rodes a les escoles de Salou.

La tercera edició de la cursa 100% solidària Sosciathlon arriba a Cambrils aquest diumenge, 8 d’octubre, per recollir diners per la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Noèlia (nens amb distròfia muscular congènita).


Tot el que es recapti, ja sigui dels participants, de les donacions on-line i de les donacions del mateix dia de les curses populars, serà destinat íntegrament a les dues entitats escollides. L’esdeveniment està organitzat per l’associació solidària esportiva Sosciathlon i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils.

La Sosciathlon no és una triatló ja que els participants hauran escollir només una de les tres modalitats esportives: córrer, nedar en aigües obertes o pedalejar en BTT. Per adaptar-se al màxim a tots els perfils, hi
haurà recorreguts de diferents i fins i tot curses específiques infantils en el cas de la natació i la cursa a peu.

Programa
Natació:

- 9.30h cursa natació 4km (de Vilafortuny al Nàutic)
- 10.00h cursa natació 2km (del Cavet al Nàutic)
- 11.00h cursa natació 400m (nens/espigó costa club Nàutic)

Bicicleta:

- 9.30h cursa bicicleta 10km i 20k (sortida Parc del Pescador - vial de cavet, tipus bicicletada)

Cursa a Peu:

- 11.00h cursa a peu 5km i 10km (Sortida: Passeig Palmeres direcció Horta Sta. Maria)
- 12.00h cursa a peu 500m (nens/es, davant Passeig Palmeres)

Paral·lelament a les curses, que no seran competitives, hi haurà activitats durant tot el matí pels esportistes, els acompanyants i tothom que es vulgui acostar al passeig de les Palmeres. El programa inclourà, entre altres, actuacions geganteres, una sortida de Harley Davidson, l’autobús del Banc de Sang i Teixits, les paradetes de les entitats solidàries i activitats pels més petits.

En paral·lel, l’associació segueix recollint taps de plàstic per la Fundació Noelia i mòbils i tablets en desús per l’Aliança espanyola de famílies de von Hippel – Lindau.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web