Menu
RSS

unnamed

Un pont salvarà el barranc del Regueral entre els carrers de Colom i Scala Dei

Un pont salvarà el barranc del Regueral entre els carrers de Colom i Scala Dei

L’Ajuntament de Cambrils acabarà pròximament amb una de les barreres que impedeixen la continuïtat de la seva trama urbana al barri del Regueral. Es tracta del pas entre els carrers de Cristòfor Colom i del Monestir de Scala Dei, que actualment es troben separats pel pas del barranc.

El consistori treurà a licitació en les properes setmanes el projecte per construir-hi un pont, que podria entrar en servei en els primers mesos de 2018. Aquesta és una de les obres que es finançaran amb la modificació de crèdit que va aprovar el Ple del passat 25 d’agost, amb la qual cosa el finançament ja està disponible. La partida que s’hi destinarà és de 138.158 euros. A més, el consistori ja compta amb els permisos de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i tota la tramitació necessària.

El regidor de Serveis, Espai Públic i Medi Ambient, Antonio Laguna, explica que “aquesta és una demanda històrica dels veïns del barri. Ara podrem donar continuïtat al Pla General i la zona guanyarà molt pel que fa a la circulació, tant de vehicles com de vianants”.

I és que, fins ara, els veïns havien de fer més volta i anar a creuar el barranc pel carrer de Monestir de Poblet, carregant aquest carrer de vehicles i vianants.

La solució que s’ha triat és la construcció d’una passera a base de 14 calaixos de formigó prefabricats de 2 metres d’alt i 8 metres d’ample, deixant unes voreres de 2’20 metres i una calcada de 9 m d’ample que permetrà la circulació en ambdós sentits. Finalment es faran els acabats amb panot a les voreres i asfaltat de 8 cm de gruix a la calcada, harmonitzant els nivells existent i la recollida d’aigües pluvials. Es col·locarà una barana metàl·lica de seguretat com l’existent a la riera d’Alforja. El termini previst de les obres, un cop adjudicades, serà de quatre setmanes.

Darrera modificació elDijous, 19 Octubre 2017 13:05

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web