Menu
RSS

En marxa la demolició del pont de la N-340

Foto: @GasolMarin Foto: @GasolMarin

Aquest dimarts ha començat la demolició de l'estructura del pont de l'antiga carretera N-340 a Cambrils. Dues màquines de gran tonatge porten a terme les tasques d'enderroc de l'estructrura de formigó que salva la Riera d'Alforja.

Un cop s'hagi enderrocat tota l'estructura es procedirà a la neteja de la runa generada, que es destinarà a l'arranjament de camins municipals, d'acord amb el projecte de la primera fase de les obres. Aquesta part del projecte inclou també la urbanització parcial de l’avinguda del Baix Camp per tal de donar-li continuïtat als dos extrems del pont.

En la segona fase de les obres, que s'ha adjudicat conjuntament amb l'enderroc, es procedirà a la construcció del nou pont, més baix i integrat en la trama urbana. Posteriorment, en una tercera fase que encara no està licitada, s’urbanitzarà el passeig central que acabarà de transformar aquest punt neuràlgic de la ciutat. El cost global de l'actuació supera el milió d'euros.

Els treballs per enderrocar el pont van començar el passat 28 de setembre amb el fresat de la plataforma del pont i el buidatge de les dues bandes del pont. A més, des de dilluns passat es va tallar al trànsit el tram afectat de l'avinguda de la Salle per tal de començar a treballar en el desmantellament de la part central de l’estructura.

El projecte de reconversió de l’antiga carretera N-340 en l’avinguda Baix Camp consisteix en la demolició i construcció del pont sobre la Riera d’Alforja i la reordenació del seu entorn. Aquest projecte dóna continuïtat a la transformació urbana de l’antiga N-340 i s’elimina la barrera històrica que separa dos barris importants del municipi aconseguint millorar substancialment la connectivitat entre tots dos.

 

Darrera modificació elDimarts, 31 Octubre 2017 14:34

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web