Menu
RSS

banner ILCD 4

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit aquest estiu

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit aquest estiu

Després de l’enderroc del pont de l’antiga N-340, les obres de construcció del nou pont sobre la riera d’Alforja i la urbanització parcial de l’entorn encaren la recta final. La previsió és que la reconversió del pont en l’avinguda del Baix Camp, la gran obra d’aquest mandat a l’Ajuntament de Cambrils, quedi enllestida a l’estiu. Serà llavors quan s’obri la circulació al nou pont, tot i que encara quedarà per enllestir la tercera i darrera fase del projecte.

Precisament el govern municipal acaba d’aprovar inicialment el projecte d’aquests darrers treballs, que consistiran en la urbanització i l’enjardinament de la nova avinguda. Aquest projecte compta amb un pressupost de licitació de 209.000 euros.

Durant una visita d’obres que va tenir lloc aquest dilluns, l’alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor d’Obra Pública, Antonio Laguna, van explicar que tot i que les obres tenen un període d’execució d’un any -van començar el passat octubre-, es treballa per poder obrir al trànsit abans. En aquest sentit, de cara a Setmana Santa es recuperarà provisionalment el trànsit de vehicles a l’avinguda de La Salle, en el carril que va cap al mar, per tal de donar cabuda a l’increment de trànsit d’aquestes dates.

Pel que fa a les obres, ja s’ha executat la fonamentació de les noves piles del nou pont i s’han col·locat dues de les quatre piles. Paral·lelament, s’han col·locat les vorades que configuren la coca central de la futura rambla i s’han començat a executar les dues places a l’interior de la rambla, situades a les confluències dels carrers perpendiculars. 

Properament, s’adaptarà la topografia de la zona del pont a la nova rasant i es col·locaran les bigues prefabricades a sobre de les piles de formigó, un cop s’executin les dues que falten per formigonar. Per últim es procedirà a urbanitzar definitivament la part superior del pont i el seu entorn immediat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web