Menu
RSS

unnamed

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit aquest estiu

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit aquest estiu

Després de l’enderroc del pont de l’antiga N-340, les obres de construcció del nou pont sobre la riera d’Alforja i la urbanització parcial de l’entorn encaren la recta final. La previsió és que la reconversió del pont en l’avinguda del Baix Camp, la gran obra d’aquest mandat a l’Ajuntament de Cambrils, quedi enllestida a l’estiu. Serà llavors quan s’obri la circulació al nou pont, tot i que encara quedarà per enllestir la tercera i darrera fase del projecte.

Precisament el govern municipal acaba d’aprovar inicialment el projecte d’aquests darrers treballs, que consistiran en la urbanització i l’enjardinament de la nova avinguda. Aquest projecte compta amb un pressupost de licitació de 209.000 euros.

Durant una visita d’obres que va tenir lloc aquest dilluns, l’alcaldessa, Camí Mendoza, i el regidor d’Obra Pública, Antonio Laguna, van explicar que tot i que les obres tenen un període d’execució d’un any -van començar el passat octubre-, es treballa per poder obrir al trànsit abans. En aquest sentit, de cara a Setmana Santa es recuperarà provisionalment el trànsit de vehicles a l’avinguda de La Salle, en el carril que va cap al mar, per tal de donar cabuda a l’increment de trànsit d’aquestes dates.

Pel que fa a les obres, ja s’ha executat la fonamentació de les noves piles del nou pont i s’han col·locat dues de les quatre piles. Paral·lelament, s’han col·locat les vorades que configuren la coca central de la futura rambla i s’han començat a executar les dues places a l’interior de la rambla, situades a les confluències dels carrers perpendiculars. 

Properament, s’adaptarà la topografia de la zona del pont a la nova rasant i es col·locaran les bigues prefabricades a sobre de les piles de formigó, un cop s’executin les dues que falten per formigonar. Per últim es procedirà a urbanitzar definitivament la part superior del pont i el seu entorn immediat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web