Menu
RSS

unnamed

Alumnes de cicles formatius de l'àmbit social faran pràctiques a l'Ajuntament de Cambrils

Alumnes de cicles formatius de l'àmbit social faran pràctiques a l'Ajuntament de Cambrils

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada del regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, i el director de l’Institut Gaudí de Reus, Jordi Garcia Cobos, han signat aquest dimarts un conveni de col·laboració per desenvolupar, en règim d’alternança i amb formació dual, quatre cicles formatius.

En concret, els alumnes que podran beneficiar-se d'aquest conveni són els del Cicle Formatiu de Grau Superior de Promoció d’Igualtat de gènere, el CFGS d’Integració social, el CFGS d’Educació Infantil i el CF de grau mitjà d’Atenció a les persones en situació de Dependència de l’Institut Gaudí, de Reus.

Aquest acord entre l’Ajuntament de Cambrils i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que es va aprovar en sessió plenària el 25 de maig, permetrà que l’alumnat pugui fer pràctiques a l’Ajuntament de Cambrils en la modalitat de formació professional dual. El conveni tindrà una vigència de quatre anys.

D’aquesta manera, es contribuirà a la capacitació de l’alumnat, mentre continua formant-se al centre educatiu. El personal especialitzat en aquestes matèries de l’Ajuntament esdevindrà tutor/a de l’alumnat, que tindrà l’oportunitat de ser aprenent/a mentre combina la formació al centre educatiu.

Durant la seva estada temporal, les persones que facin pràctiques podran participar en l’activitat productiva de l’ens local, especialment en les activitats especifiques desenvolupades, i posar-se en contacte amb la cultura i la tecnologia de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web