Menu
RSS

unnamed

El president del Parlament, Roger Torrent, dona el tret de sortida a la Fira Multisectorial

El president del Parlament, Roger Torrent, dona el tret de sortida a la Fira Multisectorial

Tret de sortida a la 61a edició de la Fira Multisectorial de Cambrils. Aquest divendres al migdia, el president del Parlament, Roger Torrent, ha fet el tradicional passeig inaugural pels estands, acompanyat de l'alcaldessa, Camí Mendoza, i la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, així com nombroses autoritats del territori.

En el discurs inaugural de la Fira Multisectorial, Torrent ha recordat que és la primera Fira després de "patir la salvatjada del terrorisme" amb l'atemptat de l'estiu passat. Per això, ha entès l'esdeveniment com un acte "de superació" i de "seguir avançant" en els moments dolorosos i "donar una lliçó a tot el país".

En clau política, Torrent ha defensat que a l'espai públic es pugui explicar "què sentim, pensem i volem amb absoluta llibertat", amb "símbols i paraules" i que "ningú es pot sentit coartat per exercir la seva llibertat d'expressió al carrer". En aquesta línia, ha dit que "en aquest país, la gent que té opinions diferents parlem, i és aquest diàleg el que s'ha d'aplicar a la política".

A més, després que s'hagi aprovat la moció de censura a favor de Pedro Sánchez, Torrent ha assegurat que continuen fent crides al diàleg per parlar "sense restriccions". "Això és la política, això és el diàleg i és al que aspirem les institucions d'aquest país", ha conclòs.

La Fira disposa enguany de 36.000 metres quadrats de recinte firal a disposició dels 190 expositors que presentaran els seus productes i serveis als 30.000 visitants, aproximadament, que s'esperen durant el cap de setmana.

Una de les novetats en aquesta 61a edició serà la Fira de cervesa artesana, que tindrà lloc a la zona gastronòmica del Parc del Pinaret. Serà una proposta conjunta amb el Food Trucks & Circus, que combina els tastos amb tallers de circ infantils.

Una altra iniciativa per la que segueix apostant l'Ajuntament és el Niu Projects, un espai per a joves emprenedors amb presència de productes de l'àmbit artístic i cultural, com ara la fotografia, art, il·lustracions, dansa o manualitats, entre d'altres.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web