Menu
RSS

unnamed

Organitzen una taula a Cambrils per conèixer l'experiència dels horts urbans

Organitzen una taula a Cambrils per conèixer l'experiència dels horts urbans

Aquest dijous, 14 de juny, a les 19:30h, tindrà lloc al Centre Cívic Les Basses la Taula d’experiències d’Horts Urbans. Aquesta taula està organitzada des de l’Oficina Tècnica d’Inclusió Social i està emmarcada dins del Pla d’Acció Participatiu del Barri del Regueral, Cambrils Badia i Sol Cambrils del Departament de Participació Ciutadana i del Consell de Barris.

Aquesta activitat s’organitza amb l’objectiu de donar a conèixer l’oportunitat que ofereixen els projectes d’horts urbans com espais que permeten reutilitzar els espais públics i revitalitzar zones infrautilitzades, de fomentar la sostenibilitat i la millora de l’entorn així com de generar espais de trobada, intercanvi i de cohesió social veïnal.

Es presentaran les experiències dels Horts Solidaris de la URV a càrrec de la Dra. Susana Borràs, professora de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals i coordinadora del Màster Universitari en Dret Ambiental de la Universitat Rovira i Virgili i a càrrec de la Sra. Claudia Egea, membre de l'equip de fundació i coordinació dels Horts Socials URV.

Aquest projecte va guanyar la convocatòria de Projectes d'Innovació Social de la URV, el premi d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueres que atorga la Fundació Plataforma Educativa en la categoria d'Innovació Social (2015) i els premis Fundació Bofill i del Consell Social URV a la Qualitat Docent en la modalitat col·lectiva ha estat concedit al projecte "Horts socials a la URV: l'educació ambiental per a la innovació social", amb la participació de sis centres de la URV al 2018.

Una altra experiència que es presentarà és la dels horts socials que es gestionen des de la Cooperativa Tarpuna que anirà a càrrec del Sr. Josep Maria Vallès Casanova, enginyer agrònom iDirector de laCooperativa Tarpuna i coordinador dels projectes d’agricultura urbana i social.

Tarpuna és una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre formada per un equip de persones compromeses amb la sostenibilitat, la igualtat d’oportunitats i la justícia social. Realitzen innovació social al servei de la comunitat, a través de projectes locals transformadors amb criteris de sostenibilitat. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web