Menu
RSS

unnamed

Comencen a cobrar per aparcar a la zona de la Fontcoberta

Comencen a cobrar per aparcar a la zona de la Fontcoberta

Des del passat divendres, 15 de juny, totes les places d'aparcament de la zona de la Fontcoberta i el Molí d'Avall, corresponents al terme de Vinyols i els Arcs, són de pagament. L'Ajuntament ha decidit transformar l'aparcament d'una desena de carrers a tocar del terme municipal de Cambrils.

El consistori vinyolenc, a través de l'empresa Eysa, ha convertit en zona blava tota aquesta área urbanitza l'any 2010, però encara sense edificar en la seva major part. Es dona la circumstància que alguns carrers, com el Vial de Cavet o el carrer de la Via Augusta, són de pagament en una part del carrer, la que toca a Vinyols, i de zona blanca a la part cambrilenca.

Tota aquesta zona ha servit durant aquest anys d'aparcament per a les persones que havien d'anar a l'Ajuntament de Cambrils, l'Hospital Lleuger, el Pavelló d'Esports, l'Escola Marinada o els instituts Ramon Berenguer IV i Cambrils, que es troben a tocar. 

Ara, però, s'haurà de pagar entre el 15 de juny i el 15 d'octubre per deixar el cotxe en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 22 hores, de dilluns a diumenge. Pel que fa a la tarifa, el preu mínim és de 5 cèntims per tres minuts. L'hora d'estacionament surt a 0,90 euros i dues hores, a 1,90€. La tarifa màxima se situa en quatre hores al dia, amb un cost de 4,10 euros.

es

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web