Menu
RSS

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit la setmana que ve

El nou pont sobre la riera d’Alforja obrirà al trànsit la setmana que ve

La pròxima setmana quedaran enllestits els treballs d’asfaltat del nou pont que salva la riera d’Alforja i de l’entorn on abans s’aixecava el pont de la N-340 al seu pas per Cambrils. Ahir ja circulaven vehicles pel tram en direcció al mar del passeig de la Salle i s’hi instal·lava la senyalització vertical.

L’Ajuntament preveu que l’altra part de la riera i el nou pont es puguin obrir a la circulació la setmana que ve. En paral·lel, les obres continuaran amb la tercera fase del projecte, corresponents a la urbanització del passeig central de l’avinguda del Baix Camp fins a l’avinguda de Vidal i Barraquer.

L’Ajuntament de Cambrils va treure ahir a licitació aquests treballs, amb l’objectiu de que quedin enllestits abans que acabi l’any. El termini per la presentació d’ofertes acaba l’11 de juliol. El pressupost per contracte d és de 209.000 euros i el període previst d’obres, de 30 dies.

El projecte consisteix en la pavimentació del nou tram de passeig, la instal·lació d’enllumenat públic, els treballs de jardineria, així com la seva senyalització horitzontal. El passeig tindrà 6 metres d’amplada amb paviment asfàltic de color vermell, seguint l’estètica del tram inicial de carretera que es va urbanitzar fa uns anys. Pel que fa a la jardineria, es plantaran arbres de tipus plataners i gespa a cada banda del passeig amb uns parterres de 5 metres que serviran per separar el trànsit de vehicles del de vianants. A més, es farà la xarxa de rec corresponent.

“Implicarà una millora impressionant per als vianants. L’eliminació d’aquesta barrera històrica ha suposat un alliberament molt gran pel barri”, considera el regidor d’Obra Pública de Cambrils, Antonio Laguna. “Obrirem al trànsit el més aviat possible, ja que arriba l’estiu i volem que sigui fluid. A més, ja s’han fet noves voreres pel pas de persones i les obres podran seguir en el tram central sense incidència pels vehicles”, detalla. D’altra banda, Laguna ha avançat que aquesta setmana s’ha aprovat una nova fase dins del projecte de reconversió de l’antiga carretera N-340. Consistirà en urbanitzar l’avinguda del Baix Camp en el tram que va des de l’inici del pont, a l’avinguda Adelaida, fins al Camí de la Creu (davant de l’antic Lidl), acabant d’unir així el tram de passeig que es va inaugurar l’any 2011 amb el nou pont.

Darrera modificació elDivendres, 22 Juny 2018 11:54

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web