Logo
Imprimir aquesta pàgina

Troben un cadàver a la via del tren a Cambrils

Troben un cadàver a la via del tren a Cambrils

Localitzen un cadàver a la via del tren a Cambrils, a la zona de la Llosa. El cos ha estat localitzat aquest dimecres a primera hora del matí pel conductor d'un tren que circulava per aquesta via, de la línia R16 -que uneix Barcelona i l'Ebre. Segons Renfe, l'avís s'ha rebut a les 8.36h.

Un segon comboi ha confirmat l'existència del cadàver i immediatament la circulació ferroviària ha quedat interrompuda. Tot apunta que la víctima hauria pogut morir per atropellament i que es tracti d'una veïna de la zona, anomenada Toñi, desapareguda des d'aquest dimarts a primera hora. Mossos i Policia Local l'havien estat buscant per l'entorn.

Tot i que encara no s'ha identificat oficialment el cadàver, familiars de la desapareguda s'han apropat aquest matí a la via del tren per presenciar la intervenció d'equips de Mossos d'Esquadra, Emergències i altres cossos de seguretat desplaçats al lloc. L'Associació de veïns del barri de La Llosa ha emès un comunicat de condol lamentant la mort de la Toñi.

De fet, la via es troba a escassos metres d'on residia l'àvia, amb principis d'Alzheimer. Malgrat que la família dona per fet que es tracta d'ella, des de Mossos encara s'estan portant a terme les gestions per tal de poder confirmar la identitat. El jutge ja ha ordenat l'aixecament del cadàver i, des de les onze del matí, la circulació en aquest punt entre Cambrils i Mont-roig del Camp ha quedat restablerta.

L'incident s'ha produït en un punt on la via de tren és molt visible i de relatiu fàcil accés, en una zona a camp obert, just a l'accés a la urbanització de la Llosa, una zona força transitada i concorreguda. Mentre la circulació ferroviària ha estat interrompuda, diversos trens -tres de llarga distància i dos de regionals- han sofert retards d'entre 20 i 50 minuts.

 

Darrera modificació elDimecres, 04 Juliol 2018 14:35

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.