Menu
RSS

unnamed

Inauguren les obres de remodelació al passeig marítim de Cambrils

Inauguren les obres de remodelació al passeig marítim de Cambrils

El gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, acompanyat de l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, entre altres autoritats i directius, ha visitat el passeig marítim de Cambrils, després de la seva modernització.

Amb aquestes obres s’ha donat continuïtat a la façana marítima des de l’entrada del Club a la dàrsena pesquera, potenciant la sostenibilitat i la integració del port i la ciutat, amb la millora dels espais per als ciutadans i els usuaris del port. El projecte ha suposat una inversió de Ports de la Generalitat de 451.000 euros i un termini d’execució de quatre mesos. 

El gerent de Ports de la Generalitat ha explicat que aquestes obres posen en valor el renovat passeig marítim de Cambrils, “un referent en matèria d’integració port-ciutat del nostre país”. Joan Pere Gómez Comes ha valorat l'actuació al passeig marítim afirmant que “el passeig continuarà sent la gran finestra per als cambrilencs i els turistes al port i a la mar, però més modern”.

Les obres dutes a terme s’agrupen en tres zones d’actuació: el passeig marítim, la zona nàutica de ribera i la zona de pesca.

Al pas de vianants, situat al davant de les Escales Reials, s’ha instal·lat un sistema intel·ligent de plaques lumíniques sobre l’asfalt, amb tecnologia LED que funcionen a través de sensors. A més, també s’ha dotat d’un panell digital informatiu per donar difusió a les activitats del port, del municipi i d’interès general. 

A les Escales Reials, s’ha col·locat una barana d’acer inoxidable amb un passamà amb il·luminació LED. D'altra banda, s'ha urbanitzat la plaça dels Pins amb un paviment nou, la reposició de la vegetació i la col·locació d’un nou banc corregut que fa de delimitació entre la plaça i el passeig. Pel que fa a l’arbrat, s’han mantingut  els pins actuals, que són característics de la zona.

Al passeig de les Palmeres s’ha renovat el paviment, la vorada l’enllumenat públic i el mobiliari urbà. A més, s’ha creat un parterre enjardinat discontinu per respectar els passos de vianants i la parada de l’autobús.

Pel que fa a la zona nàutica de ribera, s’ha creat una zona d’espera amb una pèrgola per als usuaris de xàrters nàutics i vaixells turístics locals. A més, la plataforma interior del passeig s’ha adequat per diferenciar la circulació de vehicles del vial per a vianants, amb la col·locació de paviments diferents i nova senyalització horitzontal. Els pantalans de fusta on amarren les embarcacions de nàutica popular també s’han pintat i s’hi han col·locat noves torretes de servei d’aigua i enllumenat

 

Per últim, a la zona de pesca, s'han incorporat accessos automatitzats, s'ha renovat el paviment a l’entorn de la llotja i s'ha creat un nou accés al passeig de l’espatller, amb una rampa adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web