Menu
RSS

unnamed

La urbanització de l’avinguda de Charles Darwin començarà aquest mes

La urbanització de l’avinguda de Charles Darwin començarà aquest mes

Després de diversos endarreriments, l’avinguda de Charles Darwin començara a prendre forma aquest mes de setembre. Així ho ha avançat a La Vila l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, que ha atribuït la demora en l’execució d’aquesta obra als problemes amb la tramitació del projecte.

Certament, l’empresa que havia guanyat el concurs per fer les obres de la segona fase va renunciar-hi i es va haver d’optar per la segona opció. El projecte d’urbanització d’aquesta via que ha de connectar el nucli urbà amb la nova estació de trens compta amb dues fases, que s’aniran desenvolupant alhora.

Per una banda, es pavimentaran les voreres a banda i banda de l’avinguda, entre la rotonda de la Font del Centenari i el viaducte del ferrocarril, incloent un carril bici i la zona d’estacionament. Aquí s’inclouen les tasques de senyalització i jardineria i la instal·lació de mobiliari urbà.

La segona fase consisteix en pavimentar el carril central del vial i construir les xarxes de reg, pluvials, enllumenat, jardineria i la senyalització viària. El cost total de la urbanització s’enfila a uns 700.000 euros i el període d’obres serà d’uns sis mesos. 

D’altra banda, el govern municipal treballa també en el desenvolupament d’un projecte per l’avinguda de l’Esport, la via que ha de discórrer en paral·lel a la zona esportiva per unir l’avinguda de Charles Darwin amb la carretera de Montbrió. En aquest sentit, ja s’ha aprovat la licitació del projecte per construir una nova rotonda a la confluència entre ambdues avingudes, a prop de la nova estació de ferrocarril. 

En paral·lel, el govern ha projectat també un nou pont per salvar el barranc de la Mare de Déu del Camí, a tocar del Cementiri, com a primer pas perquè l’avinguda de l’Esport esdevingui una realitat. “El més important era connectar la ciutat amb l’estació i això ho podrem veure aquest mandat. A més, volíem tenir almenys els projectes per començar a treballar en l’avinguda de l’Esport, que esdevindrà una entrada principal a Cambrils”, ha explicat la batllessa.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web