Menu
RSS

unnamed

El regidor Ivan Sanz (AdC) denuncia ser objecte d'assetjament al carrer

El regidor Ivan Sanz (AdC) denuncia ser objecte d'assetjament al carrer

L'Assemblea de Cambrils (AdC) ha engegat aquest dimarts el curs polític i ho ha fet amb una roda de premsa on ha alertat d'un increment de la confrontació ciutadana per qüestions ideològiques. El portaveu del grup municipal, Ivan Sanz, ha denunciat sentir-se atacat després d'haver estat increpat fins a tres ocasions al carrer "pel meu posicionament polític". 

El regidor ha explicat que ha estat objecte de "recriminacions i insults de caire polític" per part de persones que li han cridat des del cotxe i que no ha pogut identificar. "Aquest tipus d'assetjament no m'havia passat mai en els tres anys i mig de carrera política que porto a Cambrils", ha afirmat.

Segons el regidor de l'AdC, aquests casos d'assetjament s'han produït arran de que "algun grup polític m'ha marcat a les xarxes socials". Es refereix a una publicació que va compartir Ciutadans Cambrils on apareixia amb l'ocupa i activista Jorge Fernández durant la seva vaga de fam. "Em van posar a la diana", ha denunciat, tot destacant que "s'està arribant a un punt de violència on es perden les formes buscant el benefici de persones concretes".

Sanz també ha posat com a exemple d'aquesta tensió els enfrontaments viscuts durant les manifestacions dels Avis i Àvies per la Llibertat amb grups de persones no independentistes. "No podem entendre les crítiques a aquestes manifestacions pacífiques. Tenen tot el dret a sortir al carrer i defensar els seus ideals", ha considerat. "Són situacions que estan sobrepassant els límits", i ha demanat que "tots els càrrecs polítics hem d'intentar rebaixar la tensió".

Pel que fa a l'actualitat municipal, l'AdC ha presentat dues mocions que portarà a la propera sessió plenària, prevista per a finals de mes. Una servirà per demanar una solució als problemes de circulació que ha generat el nou pont sobre la riera d'Alforja: "Desitgem que no es converteixi en un punt negre al municipi". L'altra demana garantir el dret a un habitatge digne i, entre altres mesures, proposa una modificació del POUM per tal que sigui obligatori destinar un mínim del 30% de les noves promocions d'edificis a habitatges de lloguer social.

A més, Iván Sanz també ha criticat les subvencions a l'adquisició de llibres escolars convocades per l'Ajuntament. Critica que el curs passat el 46% de les sol·licituds (279 en total) es va denegar i considera que cal un increment en la dotació a aquests ajuts. En aquest sentit, també ha lamentat que es passi dels 40.000 euros de pressupost del curs passat als 36.000 previstos per aquest.

Altres qüestions que ha criticat el regidor del partit assembleari són el desplegament dels nous contenidors de brossa, així com la manca de solució definitiva a la climatització de la llar d'infants municipal M. Dolors Medina.

Darrera modificació elDimarts, 04 Setembre 2018 20:16

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web