Menu
RSS

unnamed

Comencen les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils

Comencen les obres de remodelació del Club Nàutic Cambrils

Aquest dimarts, el Club Nàutic Cambrils ha donat el tret de sortida a la primera i segona fase de la remodelació de les seves instal·lacions. El president de l'entitat, Ramon Vallverdú, acompanyat de l'alcaldessa de la vila, Camí Mendoza, i del representant de la zona sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez, han dut a terme l'acte simbòlic de col·locació de la primera pedra de les obres.

Ho han fet en un acte que ha comptat amb la presència de nombroses autoritats locals i territorials, així com socis i sòcies del club i altres representants de clubs nàutics i del món associatiu de la zona. La UTE Arnó-Transmaber va ser la guanyadora del concurs públic i la responsable d'aquesta transformació integral, que compta amb un pressupost al voltant dels 7 milions d'euros.

Els treballs de la primera fase consistiran en la construcció d'un nou passeig de vianants, adjacent a l'espigó de Llevant, que anirà des de l'edifici social del club fins a les escales de la platja. La segona fase s'enfoca en l'obra civil, amb la remodelació total dels pantalans i l'optimització de la làmina d'aigua, guanyant 23 amarradors nous, i l'ampliació de l'àrea tècnica del varador. La previsió és que els treballs estiguin enllestits abans del 15 de juny del 2019. La tercera fase de la remodelació, que servirà per remodelar totes les edificacions, tindrà lloc a l'hivern del 2019 al 2020.

"El nostre principal objectiu és posar en valor aquesta infraestructura i tenir una dàrsena esportiva de primer nivell adaptada als nous temps i a les necessitats que demanda el sector nàutic", ha dit el president del Club Nàutic Cambrils. Vallverdú ha encoratjat a seguir treballant en el futur "per fer de Cambrils, el nostre port i el Club Nàutic un pol d'atracció pel creixement de l'afició nàutica".

Per la seva banda, l'alcaldessa ha afirmat que "a Cambrils vivim del turisme i de la mar i els últims anys hem apostat per obrir-nos a les oportunitats que ens ofereix la mar. A més, ha remarcat la bona entesa entre les administracions públiques i el sector privat a l'hora de consensuar una remodelació de futur.

En la mateixa línia, el representant de la Generalitat ha destacat "el treball en equip del club, els tècnics, els socis, l'Autoritat Portuària i l'Ajuntament" abans d'afrontar unes obres "que han de servir per potenciar un pol d'activitat econòmica com és el Club Nàutic Cambrils, una de les primeres empreses de Cambrils".

Enric Martínez també ha assenyalat que aquesta remodelació respon a tres eixos: potenciar la nàutica de base i esportiva, obrir les instal·lacions a un nou model d'usuari que busca experiències turístiques i la integració del club amb la ciutat. "Ha de ser el pas d'un club del segle XX a un club del segle XXI", ha manifestat.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web