Menu
RSS

unnamed

Les 12 propostes que es votaran al pressupost participatiu de Cambrils

Les 12 propostes que es votaran al pressupost participatiu de Cambrils

El primer pressupost participatiu de Cambrils segueix avançant fases. Aquest dimecres, una cinquantena de ciutadans va participar al Taller Top10, que va tenir lloc al Centre Cultural, i que va servir per escollir les propostes finalistes que passaran a votació a la darrera fase del procés.

En total, els veïns i veïnes van presentar unes 280 propostes d'inversió. D'aquestes se'n van validar 45, que són les que van debatre i puntuar els assistents a la jornada participativa. Dividits en grups d'entre quatre i sis persones, els participants van seleccionar una dotzena de projectes, la majoria referents a la millora o creació de parcs.

D'aquesta manera, els veïns podran votar entre diverses actuacions referents als parcs: crear una àrea d'esbarjo per a gossos a Vilafortuny; millores de seguretat al parc infantil de la plaça de la Palmera; un nou parx infantil a la zona verda de la Bòbila; l'ampliació dels jocs infantils als parcs del Pinaret i el Pescador; millores al parc de Mas Clariana; millorar el pinar de l'avinguda Mas Clariana; o un espai de jocs obert per a famílies.

Altres possibles inversions són la instal·lació de nou mobiliari urbà; crear una app d'incidències a la via pública; habilitar una nova sala de fitness al Palau d'Esports; altres millores al Palau d'Esports que inclouen el sistema de climatització d'aigües, ventilació i noves taquilles; i la instal·lació permanent de tres lavabos químics distribuïts pel litoral de Cambrils.

Ara, els veïns i veïnes de Cambrils majors de 16 anys podran participar en la votació que tindrà lloc entre novembre i desembre, en data encara per concretar, bé a les urnes que s'ubicaran a diferents equipaments públics o bé a través d'internet. La dotació total que hi destina l'Ajuntament és de 100.000 euros i es prioritzaran les actuacions més votades fins esgotar aquest pressupost. La previsió és que els projectes guanyadors s'executin al llarg del 2019.

Darrera modificació elDijous, 20 Setembre 2018 12:59

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web