Menu
RSS

unnamed

L'oposició de Cambrils demana un ple extraordinari per debatre sobre l'estat de la ciutat

L'oposició de Cambrils demana un ple extraordinari per debatre sobre l'estat de la ciutat

Els diferents grups municipals i regidors no adscrits que conformen l'oposició a l'Ajuntament de Cambrils han acordat sol·licitar a l'alcaldessa, Camí Mendoza, la celebració d'un ple monogràfic destinat a tractar l'estat del municipi, en línia amb la proposta que va fer l’Assemblea de Cambrils la setmana passada.

Els partits a l'oposició han acordat presentar aquesta petició conjunta per tal d'instaurar un ple similar al debat de l'estat de la Nació que es fa al Congrés però en clau municipal. En opinió de l'oposició, "els cambrilencs mereixen tenir una visió general i plural de la situació política del municipi, i el lloc més adient per debatre és la sala de plens".

La batllessa té ara la responsabilitat de convocar aquest ple, després que l'hagi sol·licitat més d'una quarta part dels representants de la corporació. Les negociacions engegades per l'Assemblea de Cambrils, de fet, han motivat l'acord de la totalitat dels regidors a l'oposició (10).

Per a Iván Sanz, de l'Assemblea de Cambrils, "aquest ple s’hauria de contemplar com una obligació dels governs a rendir comptes". Opinió compartida per Imanol Rico, de Ciutadans, que també demana que en aquest ple "cada regidor de govern contesti el concernent a la seva àrea de treball per facilitar la fiscalització".

En la mateixa línia, David Chatelain, del Partit Popular, explica que seria un bon moment per analitzar el PAM (Pla d'Acció Municipal), i analitzar fins a quin punt s'ha complert o no. Oliver Klein, de l'NMC, assenyala que "els greus errors en diferents àrees de gestió no poden passar-se per alt i el govern ha de respondre per ells".

Per als regidors no adscrits, Inma Sierra, Cinta Ballesté, Santi Gámez i Encarni Bello, "l'evident empitjorament dels serveis municipals obliga al govern a donar la cara i donar explicacions".

La totalitat de l'oposició justifica la convocatòria d'aquest ple després d'un "estiu caòtic, marcat per un descens dels ingressos derivats del turisme, la mala gestió de la neteja i sobretot els problemes de governabilitat derivats del mal ambient en el si de l'equip de govern, sumat a la seva incapacitat per a enfrontar els problemes".

Darrera modificació elDilluns, 15 Octubre 2018 12:46

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web