Menu
RSS

unnamed

Proposen construir un nou poliesportiu a Vilafortuny

Proposen construir un nou poliesportiu a Vilafortuny

El Partit Popular de Cambrils ha proposat aquest dimecres la construcció d’un nou poliesportiu a Vilafortuny. Segons ha explicat el portaveu del PP cambrilenc, David Chatelain, “aquesta nova instal·lació ha de servir per descongestionar l’actual, donar un millor servei als clubs cambrilencs i donar cobertura a esports minoritaris”.

Chatelain ha assenyalat que “l’Ajuntament disposa d’una parcel·la d’equipaments a l'avinguda Mas Clariana que permet ubicar un gran poliesportiu en un entorn immillorable, de fàcil accés i sense costos d’adquisició, i amb possibilitats d’ampliació posterior”. Pel que fa al finançament, el regidor popular ha recordat que “amb el superàvit municipal i l’elaboració d’un pressupost més ajustat a la realitat, podríem afrontar aquesta inversió sense endeutar el municipi”.

El portaveu local del PP ha afirmat que “la construcció d’aquest nou poliesportiu ha de ser complementària de la renovació integral del Palau Municipal d’Esports i de la Piscina Municipal que s’han convertit en unes insta·lacions velles i obsoletes, que provoquen moltes queixes del usuaris”. Chatelain també ha comentat que “es necessita invertir en les actuals instal·lacions, especialment amb millores a la zona de vestuaris, renovant la fontaneria i substituint l’actual sistema de cloració de la piscina per un altre de salí, automatitzat”.

El regidor popular ha assenyalat que “aquestes actuacions estan encaminades a posar en valor la certificació de destinació turística esportiva, que ens obliga a dotar-nos d’equipaments esportius moderns i eficients”; i alhora ha avançat que “si l’equip de govern actual no accepta la nostra proposta per al pressupost del 2019, serà un dels nostres projectes de cara al següent mandat municipal”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web